Δίσκοι Σποράς

Οι δίσκοι σποράς για σπορόφυτα και οι πλαστικές γλάστρες φυτωρίου είναι οι καλύτερες επιλογές για την αναπαραγωγή λαχανικών, λουλουδιών, βοτάνων και φυτών από σπόρους και μοσχεύματα. Γι’ αυτό υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη και είδη που διαφοροποιούνται ως προς τις διαστάσεις (μήκος, πλάτος, ύψος), τις θέσεις σποράς, το σχήμα και τον όγκο της θέσης σποράς και εμπλουτίζονται συνεχώς με νέα προϊόντα, ώστε να ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη και απαίτηση.

Οι δίσκοι σποράς και φύτευσης πολλαπλών θέσεων αποτελούν τη βέλτιστη επιλογή για εύκολη, γρήγορη, και αποδοτική προβλάστηση σπόρων και αναπαραγωγή μοσχευμάτων. Με την επιλογή του κατάλληλου δίσκου, το ιδανικό υπόστρωμα και την επιθυμητή απόσταση και βάθος φύτευσης των φυτών ενθαρρύνεται η ριζοβολία και μετά από κάθε χρήση οι δίσκοι πλένονται και επαναχρησιμοποιούνται.

Συνδυάζουν ένα πλήθος προτερημάτων όπως ταχύτερη ανάπτυξη φυτού, το εύχρηστο υλικό, μπορούν να είναι μιας χρήσεως ή πολλαπλών ανάλογα με τις ανάγκες σας και επιλέγοντας το κατάλληλο υπόστρωμα, χώμα, giffy ή σπόγγοι, την ορμόνη ριζοβολίας για τα μοσχεύματα και τα εξειδικευμένα λιπάσματα έναρξης (starter) μπορείτε να εξασφαλίσετε τα βέλτιστα αποτελέσματα

 

1 to 15 of 17 total

Σελίδα:
  1. 1
  2. 2

Eazy Plug

Από: 7,50 €

Seed Trays

Από: 0,70 €

Garden Trays

Από: 1,10 €

 

1 to 15 of 17 total

Σελίδα:
  1. 1
  2. 2