X Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους πελάτες μας. Συνεχίζοντας την πλοήγηση αποδέχεστε τα cookies της ιστοσελίδας μας. Μπορείτε όποτε θελήσετε να λλάξετε τις ρυθμίσεις σα σχετικά με τα cookies.Πολιτική Απορρήτου
Αποδοχή και Κλείσιμο

 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ COOKIES

1. Εισαγωγή

1.1 Η εταιρία μας, «CROPSCIENCE ΙΚΕ» (στο εξής αναφερόμενη και ως «η Εταιρία», «εμείς», «εμάς» ή «μας») δεσμεύεται πλήρως για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών της ιστοσελίδας της και των πελατών της. Δεν θα γνωστοποιούμε πληροφορίες πελατών σε τρίτα μέρη εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο για να σας παράσχουμε μια υπηρεσία, όπως π.χ. για τις ανάγκες παράδοσης ενός προϊόντος, για να πραγματοποιήσουμε τους αναγκαίους πιστωτικούς ελέγχους και ελέγχους ασφαλείας και στο πλαίσιο διαδικασιών αναζήτησης και δημιουργίας προφίλ πελατών υπό τους όρους της παρούσας Πολιτικής καθώς και κατόπιν συγκατάθεσής σας ή όπου υποχρεούμαστε εκ του νόμου προς τούτο όπως πχ. κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, δικαστικής απόφασης κ.λπ.. Η Εταιρία θα μεταχειρίζεται τα προσωπικά δεδομένα τα οποία της διατίθενται από τους χρήστες της Ιστοσελίδας www.growacademy.eu (στο εξής αναφερόμενης ως «Ιστοσελίδας»), σύμφωνα με όλους τους σχετικούς νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και της Ελλάδας σχετικά με την προστασία των δεδομένων.

1.2. Κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας, είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας των στοιχείων του λογαριασμού σας και τον περιορισμό πρόσβασης στον υπολογιστή σας για την αποφυγή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στο λογαριασμό σας. Συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στο λογαριασμό σας ή με τον κωδικό πρόσβασής σας. Πρέπει να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διασφαλίσετε ότι ο κωδικός πρόσβασής σας παραμένει απόρρητος και ασφαλής. Επιπρόσθετα, εάν για οποιοδήποτε λόγο πιστεύετε ότι κάποιο άλλο άτομο γνωρίζει τον κωδικό πρόσβασής σας ή ότι ο κωδικός αυτός χρησιμοποιείται ή είναι πιθανό να χρησιμοποιείται χωρίς τη συγκατάθεσή σας, πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως με το Τμήμα Υποστήριξης Πελατών μας μέσω της ενότητας άλλως με την Εταιρεία στο email info@growacademy.eu . Σε διαφορετική περίπτωση ευθύνεστε οι ίδιοι για οποιαδήποτε δραστηριότητα πραγματοποιηθεί με τον κωδικό χρήστη σας μέχρι του χρονικού σημείου ενημέρωσης της εταιρείας. Σε κάθε περίπτωση το βάρος απόδειξης το φέρει πάντοτε το μέλος που επικαλείται την τυχόν έλλειψη ταυτοποίησης και όχι η Εταιρεία. Μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας οποιαδήποτε στιγμή μέσω της ενότητας «Λογαριασμός» στην Ιστοσελίδα της Εταιρίας. Σας συνιστούμε να αλλάζετε τακτικά τον κωδικό πρόσβασής σας, δηλαδή κάθε έξι μήνες περίπου.

1.4. Βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες που μας παρέχετε είναι σωστές, αληθείς, επικαιροποιημένες και πλήρεις και ενημερώστε μας αμέσως για τυχόν αλλαγή στις λεπτομέρειες που καταχωρήσατε όταν εγγραφήκατε. Σε περίπτωση εγγραφής νομικού προσώπου πρέπει να αναφέρεται το όνομα του υπεύθυνου επικοινωνίας καθώς και η πλήρης επωνυμία του. Η Εταιρία μας βασίζεται στις δηλώσεις του χρήστη για τα προσωπικά του στοιχεία και ουδεμία ευθύνη φέρει για αυτά.

1.5. Η Εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αρνηθεί την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα, να διακόψει λογαριασμούς, να αφαιρέσει ή να επεξεργαστεί περιεχόμενο, ή να ακυρώσει παραγγελίες κατά τη διακριτική της ευχέρεια.

1.6. Επισημαίνεται ότι το όνομα χρήστη που θα επιλέξει το μέλος δεν πρέπει να είναι παράνομο όπως λ.χ. χυδαίο, υποτιμητικό ή απρεπές με οποιονδήποτε τρόπο ή να παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ή βιομηχανικής ιδιοκτησίας ή άλλα δικαιώματα τρίτων. Επιπλέον, το όνομα χρήστη δεν πρέπει να περιέχει ενδείξεις για διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή διαδικτύου, προσωπικά στοιχεία επαφής/επικοινωνίας με τον χρήστη ή να βλάπτει οποιαδήποτε δικαιώματα τρίτων.

1.7 Η εν λόγω Πολιτική Απορρήτου αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των όρων χρήσης της Ιστοσελίδας μας και δεσμεύεστε από αυτή τόσο κατά την πλοήγησή σας την ιστοσελίδα μας όσο και κάθε φορά που εισέρχεσθε ως μέλος ή ως χρήστης στην Ιστοσελίδα μας. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική παρακαλούμε να μην κάνετε χρήση της ιστοσελίδας μας (www.growacademy.eu ).

2. Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε

2.1. Τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε είναι πάντοτε συναφή και πρόσφορα προς την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας προς εσάς και την εκτέλεση αγοραπωλησιών από την ιστοσελίδα μας.

2.2. Ειδικότερα, τα δεδομένα που συλλέγουμε είναι:

α) Προκαθορισμένα δεδομένα κατά την εγγραφή σας ως μέλους, καθώς και σε άλλα πεδία της ιστοσελίδας μας ( λ.χ. «Ο Λογαριασμός μου»,«Λίστα Αγαπημένων»,«Σύγκριση Προϊόντων» ), όπως όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), όνομα μέλους, κωδικό μέλους, προϊόντα στις λίστες αγαπημένων και σύγκρισης προϊόντων. Από τα δεδομένα αυτά, όσα είναι προαιρετικά δηλώνονται από εσάς κατόπιν αποκλειστικής επιλογής σας κατά την ελεύθερη βούλησή σας.

β) Επίσης δηλώνετε και τα προσωπικά δεδομένα τα οποία είναι συναφή και πρόσφορα για την εκτέλεση της συγκεκριμένης κάθε φορά αγοραπωλησίας σας όπως την πλήρη διεύθυνση παράδοσης, την πλήρη διεύθυνση τιμολόγησης, τα στοιχεία που αφορούν στην καταβολή της πληρωμής.

δ) τέλος δεδομένα επικοινωνιών όπως λ.χ. διεύθυνση IP τα οποία είναι τεχνικώς απαραίτητα για την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας ή/και για την διενέργεια αγορών, τα οποία διατηρούνται για όσο χρόνο προβλέπει ο νόμος για επιχειρήσεις όπως η δική μας. (Νόμος 2742/1997, Νόμος 3471/2006, όπως ισχύουν και οι σχετικές με αυτούς διατάξεις.)

3. Η συγκατάθεσή σας

3.1. Με την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας ή την εγγραφή σας ως μέλους στην ιστοσελίδα μας ή με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος από την ιστοσελίδα μας ή με την εγγραφή σας στη λίστα του ενημερωτικού δελτίου/newsletter μας δηλώνετε ότι αποδέχεστε και συναινείτε με την παρούσα Πολιτική καθώς και μας παρέχετε τη ρητή συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που αναφέρονται στο άρθρο 2 ανωτέρω.

3.2. Σε περίπτωση αγοράς προϊόντων από την ιστοσελίδα μας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας:

α) Με την αποστολή αιτήματος για παραγγελία συναινείτε στη λήψη στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) σας των ειδοποιήσεων , οι οποίες αποτελούν προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας.

β) να σας αποστέλλουμε ενημερωτικά δελτία/newsletters για προϊόντα ή/και υπηρεσίες που διατίθενται δια μέσου της ιστοσελίδα μας. Την συγκατάθεση αυτή μπορείτε να άρετε οποτεδήποτε επικοινωνώντας με το Τμήμα Υποστήριξης Πελατών μας μέσω της ενότητας Ζωντανή Υποστήριξη της ιστοσελίδας μας, ή μέσω email στο info@growacademy.eu ή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο «Διαγραφή από το Newsletter» σε οποιαδήποτε επικοινωνία μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

3.3. Με την επιφύλαξη της λήψης των ειδοποιήσεων για την εκτέλεση της παραγγελίας σας (νέας, τροποποιηθείσας, κατόπιν επιστροφής ή υπαναχώρησης), σε κάθε περίπτωση μπορείτε να άρετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και επεξεργασία μέρους ή του συνόλου των προσωπικών σας δεδομένων όπως αυτά αναλύονται στο άρθρο 2 ανωτέρω ως εξής:

α) για τα προσωπικά δεδομένα που αναφέρονται στο άρθρο 2.2. α) ανωτέρω με τη διαγραφή σας από μέλος της ιστοσελίδας μας

β) για τα προσωπικά δεδομένα που αναφέρονται στο άρθρο 2.2. β) ανωτέρω με την διαγραφή σας από τη λίστα του ενημερωτικού δελτίου/newsletter της εταιρείας μας οποτεδήποτε εσείς το θελήσετε.

3.4. Η Εταιρία δεν αποθηκεύει δεδομένα και στοιχεία πιστωτικών καρτών, τα οποία τα διαχειρίζεται με ασφάλεια και με δική του ευθύνη αποκλειστικά και μόνον ο πάροχος υπηρεσιών πληρωμών δια μέσου της ιστοσελίδας του οποίου γίνεται η επεξεργασία και η εκτέλεση των πληρωμών. Το ίδιο ισχύει και για δεδομένα πληρωμών τα οποία χρησιμοποιούνται από online παρόχους πληρωμών όπως π.χ. το PayPal, το Coingate και το Braintree.

3.5. Σε περίπτωση πάντως γνωστοποίησης από το μέλος, η οποία γίνεται μόνο προς τους αρμόδιους εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους μας, καθώς είναι και οι μόνοι έχοντες πρόσβαση σε όποιες πληροφορίες των συναλλαγών σας είναι αναγκαίες για την διεκπεραίωση του αιτήματός σας, πληροφοριών λογαριασμού ταχυδρομικού ταμιευτηρίου ή/και τραπέζης του, το μέλος συναινεί ότι η Εταιρία θα χρησιμοποιήσει αυτά τα στοιχεία για όλες τις ενδεχόμενες επιστροφές χρηματικών ποσών προς το μέλος όπως λ.χ. σε περίπτωση υπαναχώρησης του. Για τις δε επιστροφές χρηματικών ποσών που γίνονται προς τις πιστωτικές κάρτες των μελών ή προς λογαριασμούς που τα μέλη διατηρούν σε online παρόχους πληρωμών όπως λ.χ. το PayPal, υπεύθυνοι για την σχετική επεξεργασία των δεδομένων αυτών είναι αποκλειστικά και μόνον οι συνεργαζόμενες τράπεζες (εκδότρια και λήπτρια) ή ο τρίτος online πάροχος πληρωμών όπως π.χ. το PayPal, το Coingate και το Braintree.

3.6. Η Εταιρία σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τις ενέργειες επί των προσωπικών σας δεδομένων ιστοσελίδων τρίτων μερών από τις οποίες συνδεθήκατε ή αποκτήσατε πρόσβαση στην Ιστοσελίδα της Εταιρίας.

4. Επικοινωνία και Μάρκετινγκ

Όλα τα μέλη μας μπορούν να άρουν τη συναίνεσή τους από τη χρήση των προσωπικών δεδομένων τους και να επιλέξουν να μη λαμβάνουν επικοινωνίες για λόγους μάρκετινγκ (ενημερωτικά δελτία/newsletters). Εάν επιθυμείτε να σταματήσετε να λαμβάνετε επικοινωνίες για λόγους μάρκετινγκ (ενημερωτικά δελτία/newsletters) από εμάς ή/και επιλεγμένα τρίτα μέρη, πρέπει να το επιλέξετε από την ενότητα της Ιστοσελίδας «Ο Λογαριασμός μου -> Πίνακας Ελέγχου -> Ενημερωτικά Δελτία -> Επεξεργασία» αφού εγγραφείτε και συνδεθείτε ή να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο «Διαγραφή από το Newsletter» σε οποιαδήποτε επικοινωνία μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

5. Cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία με πληροφορίες που αποστέλλονται στον υπολογιστή σας, το κινητό σας τηλέφωνο ή άλλες συσκευές όταν επισκέπτεστε μια Ιστοσελίδα και αναγνωρίζουν τη συσκευή σας σε επόμενες επισκέψεις. Αυτοί οι τύποι αρχείων επιτελούν διάφορες λειτουργίες όπως να απομνημονεύουν τις προτιμήσεις σας και τα προϊόντα που έχετε επιλέξει, να συμβάλλουν στη βελτίωση της εμπειρίας σας στην ιστοσελίδα, όπως επίσης και να προσπαθούν να διασφαλίσουν ότι οι διαφημίσεις ή προσφορές που βλέπετε στο διαδίκτυο άπτονται των ενδιαφερόντων σας. Η απλή πλοήγηση στην Ιστοσελίδα μας προϋποθέτει την προηγούμενη αποδοχή των cookies από εσάς. Η χρήση της τεχνολογίας των cookies είναι απαραίτητη για να έχετε πρόσβαση στις λειτουργίες του site, με την συγκατάθεσή σας η οποία μας παρέχεται με την εγγραφή σας ως μέλους ή στη λίστα των ενημερωτικών δελτίων/newsletters μας ωστόσο δεν κάνουμε επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που αποθηκεύονται σε αυτά. H χρήση της τεχνολογίας αυτής είναι σύμφωνη με τον Ν. 3471 περί «Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων & Ιδιωτ. Ζωής στις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες», το Ν 2472/1997 περί «προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» και σε συμμόρφωση πάντα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 (GDPR) . Τα «cookies» μας δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Τα cookies μας διαχωρίζονται σε κατηγορίες, οι οποίες περιγράφονται σύντομα στη συνέχεια. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποτρέψετε την εγκατάσταση νέων cookies ή να διαγράψετε υφιστάμενα ακολουθείστε την διαδικασία που περιγράφετε αναλυτικά κατωτέρω. Σε περίπτωση πάντως αποτροπής εγκατάστασης ή/και διαγραφής αυτών αποδέχεστε ότι ενδέχεται να προκύψουν τεχνικά προβλήματα κατά την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας ή/και κατά την διενέργεια των συναλλαγών σας (προσυμβατικά ή/και κατά την ολοκλήρωση αυτών) ή/και να μην εμφανίζονται σωστά και ολοκληρωμένα το σύνολο των δεδομένων και των πληροφοριών της ιστοσελίδας μας.

Χρησιμοποιούμε ειδικά cookies ανάλυσης επισκεψιμότητας ώστε να γνωρίζουμε ποιες σελίδες μας συγκεκριμένα είναι πιο δημοφιλείς ή χρησιμοποιούνται πιο συχνά. Η χρήση αυτών των cookies μας επιτρέπει να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με το προφίλ των επισκεπτών μας και να προβούμε σε βελτιώσεις στον ιστότοπο μας ώστε να ανταποκρινόμαστε καλύτερα στις ανάγκες των πελατών μας. Τα συγκεκριμένα cookies χρησιμοποιούνται μόνο για αυτοματοποιημένη ανάλυση δεδομένων και αφού αυτή πραγματοποιηθεί, διαγράφονται μόνιμα από την υποδομή μας.

Λίστα cookies που συλλέγουμε

Ο παρακάτω πίνακας απαριθμεί τα cookies τα οποία συλλέγουμε και τις πληροφορίες που περιέχουν το καθένα ξεχωριστά.

Αναγκαία (17)

Τα απαραίτητα cookies βοηθούν στο να γίνει χρηστική μία ιστοσελίδα, επιτρέποντας βασικές λειτουργίες όπως την πλοήγηση και την πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά χωρίς αυτά τα cookies.

ΟΝΟΜΑ

ΠΑΡΟΧΟΣ

ΣΚΟΠΟΣ

ΛΗΞΗ

ΤΥΠΟΣ

CookieConsent

growacademy.eu

Διατηρεί την πληροφορία σχετικά με τις επιλογές αναφορικά στα cookies στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

1 έτος

HTTP Cookie

mage-cache-sessid

growacademy.eu

Επιτρέπει την προσωρινή αποθήκευση περιεχομένου στο πρόγραμμα περιήγησης για πιο γρήγορη φόρτωση των σελίδων.

Session

HTTP Cookie

mage-cache-storage

growacademy.eu

Επιτρέπει την προσωρινή αποθήκευση περιεχομένου στο πρόγραμμα περιήγησης για πιο γρήγορη φόρτωση των σελίδων.

Session

HTTP Cookie

mage-cache-storage-section-invalidation

growacademy.eu

Επιτρέπει την προσωρινή αποθήκευση περιεχομένου στο πρόγραμμα περιήγησης για πιο γρήγορη φόρτωση των σελίδων.

Session

HTTP Cookie

mage-translation-file-version

growacademy.eu

Επιτρέπει την μετάφραση περιεχομένου σε άλλες γλώσσες.

Session

HTTP Cookie

mage-translation-storage

growacademy.eu

Επιτρέπει την μετάφραση περιεχομένου σε άλλες γλώσσες.

Session

HTTP Cookie

MIBEW_UserID

growacademy.eu

Το αναγνωριστικό σας στο σύστημα ζωντανής υποστήριξης.

1 έτος

HTTP Cookie

MIBEW_VisitorID

growacademy.eu

Το αναγνωριστικό σας στο σύστημα ζωντανής υποστήριξης.

Session

HTTP Cookie

MibewSessionID

growacademy.eu

Το αναγνωριστικό της συνεδρίας σας στο σύστημα ζωντανής υποστήριξης.

Session

HTTP Cookie

PHPSESSID

growacademy.eu

Αναγνωριστικό της συνεδρίας σας με τον server μας.

Session

HTTP Cookie

private_content_version

growacademy.eu

Επιτρέπει την προσωρινή αποθήκευση περιεχομένου στο πρόγραμμα περιήγησης για πιο γρήγορη φόρτωση των σελίδων.

10 έτη

HTTP Cookie

product_data_storage

growacademy.eu

Διατηρεί τα δεδομένα που αφορούν στις σελίδες των προϊόντων στις οποίες περιηγήστε.

Session

HTTP Cookie

section_data_ids

growacademy.eu

Επιτρέπει την προσωρινή αποθήκευση περιεχομένου στο πρόγραμμα περιήγησης για πιο γρήγορη φόρτωση των σελίδων.

Session

HTTP Cookie

store

growacademy.eu

Η επιλογή σας για την γλώσσα εμφάνισης της ιστοσελίδας μας.

1 έτος

HTTP Cookie

store_ga_el

growacademy.eu

Η επιλογή σας για την γλώσσα εμφάνισης της ιστοσελίδας μας.

Session

HTTP Cookie

store_ga_en

growacademy.eu

Η επιλογή σας για την γλώσσα εμφάνισης της ιστοσελίδας μας.

Session

HTTP Cookie

X-Magento-Vary

growacademy.eu

Επιτρέπει την προσωρινή αποθήκευση περιεχομένου στο πρόγραμμα περιήγησης για πιο γρήγορη φόρτωση των σελίδων.

Session

HTTP Cookie

Προτιμήσεις (7)

Τα cookies προτίμησης επιτρέπουν σε μια ιστοσελίδα να θυμάται πληροφορίες που αλλάζουν τον τρόπο που συμπεριφέρεται η ιστοσελίδα ή την εμφάνισή της, όπως την προτιμώμενη γλώσσα ή την περιοχή στην οποία βρίσκεστε

ΟΝΟΜΑ

ΠΑΡΟΧΟΣ

ΣΚΟΠΟΣ

ΛΗΞΗ

ΤΥΠΟΣ

form_key

growacademy.eu

Επιτρέπει την αποθήκευση ενός τυχαία παραγόμενου αναγνωριστικού για την αποτροπή πλαστογραφημένων αιτημάτων.

Session

HTTP Cookie

mibew_locale

growacademy.eu

Η επιλογή σας για την γλώσσα εμφάνισης του συστήματος ζωντανής υποστήριξης.

999 ημέρες

HTTP Cookie

recently_compared_product

growacademy.eu

Επιτρέπει την αποθήκευση της πληροφορίας σχετικά με τα προϊόντα που έχετε συγκρίνει πρόσφατα.

Session

HTTP Cookie

recently_compared_product_previous

growacademy.eu

Επιτρέπει την αποθήκευση της πληροφορίας σχετικά με τα προϊόντα που έχετε συγκρίνει πρόσφατα.

Session

HTTP Cookie

recently_viewed_product

growacademy.eu

Επιτρέπει την αποθήκευση της πληροφορίας σχετικά με τα προϊόντα που έχετε δεί πρόσφατα.

Session

HTTP Cookie

recently_viewed_product_previous

growacademy.eu

Επιτρέπει την αποθήκευση της πληροφορίας σχετικά με τα προϊόντα που έχετε δεί πρόσφατα.

Session

HTTP Cookie

searchsuiteautocomplete

growacademy.eu

Επιτρέπει την λειτουργία της αυτόματης συμπλήρωσης κατά την αναζήτηση προϊόντων.

Session

HTTP Cookie

Στατιστικά (1)

Τα Cookies στατιστικών βοηθούν τους ιδιοκτήτες ιστοχώρου να κατανοήσουν πώς αλληλεπιδρούν οι επισκέπτες με τις σελίδες συλλέγοντας και αναφέροντας πληροφορίες ανώνυμα.

ΟΝΟΜΑ

ΠΑΡΟΧΟΣ

ΣΚΟΠΟΣ

ΛΗΞΗ

ΤΥΠΟΣ

@@History/@@scroll|#

growacademy.eu

Αταξινόμητα

Session

HTML Local Storage

Εμπορικής προώθησης (2)

Τα cookies Εμπορικής Προώθησης χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των επισκεπτών στους ιστότοπους. Η πρόθεση είναι να εμφανίσουμε διαφημίσεις που είναι σχετικές και ελκυστικές για τους χρήστες και ως εκ τούτου πιο πολύτιμες για τρίτους εκδότες και διαφημιστές.

ΟΝΟΜΑ

ΠΑΡΟΧΟΣ

ΣΚΟΠΟΣ

ΛΗΞΗ

ΤΥΠΟΣ

fastest-popup

growacademy.eu

Επιτρέπει την προβολή αναδυόμενου μηνύματος κατά την πρώτη πρόσβαση στην αρχική σελίδα του ιστότοπου.

Session

HTTP Cookie

mage-messages

growacademy.eu

Επιτρέπει την προβολή μηνυμάτων επιτυχίας ή αποτυχίας μετά από ενέργειές σας στην ιστοσελίδα μας.

Session

HTTP Cookie

Παρόλο που ενημερώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα τα ανωτέρω, εντούτοις οι παραπάνω πληροφορίες παρέχονται αποκλειστικά και μόνον προς διευκόλυνσή σας ενώ ενδεχομένως να υπάρχουν νέες διαθέσιμες ενημερώσεις, τις οποίες οφείλετε να ελέγχετε και να διασταυρώνετε οι ίδιοι. Σε κάθε περίπτωση έκαστος χρήστης/μέλος φέρει ο ίδιος την ευθύνη για την επιτυχημένη διαγραφή ή απαγόρευση εγκατάστασης των cookies στον υπολογιστή του

6. Στατιστικά στοιχεία ιστοσελίδας

6.1 Ενδέχεται να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε για στατιστικούς λόγους ή προκειμένου να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας:

  • Πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή σας, τις επισκέψεις σας και τη χρήση της παρούσας Ιστοσελίδας (π.χ. τη διεύθυνση IP σας, τη γεωγραφική σας θέση, το πρόγραμμα περιήγησής σας, τον τρόπο ενημέρωσης για την Ιστοσελίδα, τη διάρκεια της επίσκεψης και τον αριθμό προβολών της σελίδας).
  • Πληροφορίες σχετικά με οποιεσδήποτε συναλλαγές πραγματοποιήσατε με εμάς στην ή σχετικά με την παρούσα Ιστοσελίδα

6.2 Η Εταιρία συλλέγει και επεξεργάζεται αυτού του είδους τις πληροφορίες, καθώς και αυτές που προκύπτουν από τα cookies που χρησιμοποιούνται στην ιστοσελίδα δυνάμει του άρθρου 5 ανωτέρω, για να βελτιώσει τις υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες της Ιστοσελίδας (τεχνολογικά καθώς και ως προς το user experience) καθώς και για στατιστικούς σκοπούς.

6.3. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με την συλλογή και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και των ως άνω πληροφοριών μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Υποστήριξης Πελατών μας μέσω της ενότητας Ζωντανής Υποστήριξης της ιστοσελίδας μας, τηλεφωνικά στο 2103623427 ή με email στο info@growacademy.eu .

7. Φροντίζοντας για την ασφάλεια των δεδομένων σας

7.1. Η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί αυτοματοποιημένα συστήματα για την διεξαγωγή απαραίτητων ελέγχων για την καταπολέμηση περιπτώσεων απάτης και για το λόγο αυτό ενδέχεται στο πλαίσιο δειγματοληπτικών ελέγχων με τεχνικά μέσα να χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές πληροφορίες που μας έχετε παράσχει. Το μέλος συμφωνεί ότι σε περίπτωση ύπαρξης εύλογων στοιχείων και εφόσον το απαιτεί η συγκεκριμένη περίσταση, η Εταιρία θα έχει το δικαίωμα να συλλέξει, επεξεργαστεί και χρησιμοποιήσει εκείνα τα δεδομένα, τα οποία είναι απαραίτητα για την αποκάλυψη κάθε παράνομης ή αντισυμβατικής χρήσης της Ιστοσελίδας μας. Οι πληροφορίες αυτές ενδέχεται να γνωστοποιηθούν σε μια εταιρεία παροχής πληροφοριών πιστοληπτικής ικανότητας ή πρόληψης απάτης, η οποία ενδέχεται να κρατήσει αρχείο με αυτές τις πληροφορίες. Αυτό συμβαίνει μόνο για την επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας (δεν πραγματοποιείται πιστωτικός έλεγχος και δεν επηρεάζεται η πιστοληπτική σας ικανότητα).

7.2. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος γνωστοποίησης των πληροφοριών σας, εάν κάτι τέτοιο μας ζητηθεί από την αστυνομία ή οποιαδήποτε ρυθμιστική ή κυβερνητική αρχή στο πλαίσιο ερευνών σχετικά με δραστηριότητες κατά την επίσκεψη της ιστοσελίδας σε περίπτωση νόμιμης διάταξης, υπηρεσιακής εντολής ή επίσημης προκαταρκτικής εξέτασης. Επίσης η Εταιρία δύναται ελλείψει νόμιμης διάταξης να διαβιβάσει τα προσωπικά σας δεδομένα σε διωκτικές και εποπτικές αρχές για την απαραίτητη προστασία από κινδύνους για την κρατική και δημόσια ασφάλεια καθώς και για τη δίωξη εγκληματικών πράξεων και το μέλος συναινεί ρητά για τέτοιου είδους διαβίβαση. Επιπλέον, δεν μπορούμε να φέρουμε ευθύνη για την πολιτική απορρήτου των χρηματοπιστωτικών οργανισμών με τους οποίους συνεργαζόμαστε, ιδιαίτερα μάλιστα για τους όρους χρήσης τους αναφορικά με την εκτέλεση διάφορων συναλλαγών.

7.3. Πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και των δραστηριοτήτων τόσο που συλλέγουμε εμείς κατά τα προβλεπόμενα στην Παρούσα Πολιτική όσο και κατά τη χρήση της ιστοσελίδας, Ωστόσο επισημαίνεται ότι ιδίως η μετάδοση πληροφοριών μέσω του διαδικτύου δεν είναι απόλυτα ασφαλής. Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων που μεταδίδονται στην ιστοσελίδα μας (οποιαδήποτε μετάδοση γίνεται με δική σας ευθύνη). Από τη στιγμή που λαμβάνουμε τις πληροφορίες σας, χρησιμοποιούμε αυστηρές διαδικασίες και χαρακτηριστικά ασφαλείας στην προσπάθειά μας να αποτρέψουμε μη εξουσιοδοτημένη χρήση.

7.4. Για να προστατεύσει τα δεδομένα σας, η Εταιρία χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (SecureSocketsLayer). Κάθε φορά που πληκτρολογείτε πληροφορίες σε μια ιστοσελίδα που έχετε επισκεφθεί, η Geotrust εμφανίζει το σήμα με το πράσινο λουκέτο στην επάνω αριστερή γωνία του προγράμματος περιήγησής σας, ακριβώς πριν τη διεύθυνση της ιστοσελίδας, διασφαλίζοντας την προστασία της συναλλαγής και των δεδομένων σας. Εάν κάνετε κλικ στο ανωτέρω λουκέτο, μπορείτε να δείτε πληροφορίες για το πιστοποιητικό SSL της Εταιρίας. Η Geotrust είναι από τους πιο αξιόπιστους παρόχους στον κόσμο όσον αφορά στην ασφάλεια των συναλλαγών στο διαδίκτυο.

Η προστασία της ανωτέρω τεχνολογίας εξασφαλίζει ότι οποιαδήποτε δεδομένα εισάγετε στην Ιστοσελίδα μας μεταδίδονται κρυπτογραφημένα. Ακολουθεί μια διαδικασία ταυτοποίησης του μηνύματος και του διακομιστή. Οι λύσεις της Geotrust για την ασφάλεια των ιστοσελίδων περιλαμβάνουν κορυφαίες λύσεις SSL, διαχείρισης πιστοποιητικών, αξιολόγησης ευπάθειας και σάρωσης κακόβουλου λογισμικού. Έτσι, οι πελάτες μας μπορούν να μείνουν ήσυχοι, ήδη από την αναζήτηση, ότι η περιήγηση στην Ιστοσελίδα μας και η αγορά προϊόντων από αυτή προστατεύονται.

7.5.Τα στοιχεία πιστωτικών καρτών που μεταδίδονται από την Ιστοσελίδα μας σε εταιρείες εκκαθάρισης πιστωτικών καρτών διέπονται από τους κανόνες που έχει θέσει το Συμβούλιο Προτύπων Ασφαλείας του Κλάδου Καρτών Πληρωμών ( PCI DSS). Αποστολή του εν λόγω Συμβουλίου είναι «η ενίσχυση της ασφάλειας των στοιχείων λογαριασμών πληρωμής, προωθώντας την γνώση και την εκπαίδευση στα Πρότυπα Ασφαλείας PCI».Το Συμβούλιο ιδρύθηκε από τις AmericanExpress, DiscoverFinancialServices, JCBInternational, MasterCardWorldwideκαιVisaInc.. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συμβούλιο Προτύπων Ασφαλείας του Κλάδου Καρτών Πληρωμών, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του, www.pcisecuritystandards.org.

8. Δεν τηρούμε σε καμία περίπτωση αρχείο με τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

8.1. Σύμφωνα με τα ανωτέρω, η Ιστοσελίδα μας δεν αποθηκεύει οποιαδήποτε στοιχεία πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας πληκτρολογείτε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, ούτε ηχογραφούνται σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας. Πριν την έγκριση οποιασδήποτε συναλλαγής, συνδέεστε απευθείας με υπερσύνδεσμο με άλλη ιστοσελίδα που χρησιμοποιεί μια διαδικτυακή τεχνολογία εκκαθάρισης πιστωτικών καρτών υπό την ευθύνη των συνεργαζόμενων Τραπεζών (Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank). Αυτό σημαίνει ότι η Ιστοσελίδα μας δεν χρησιμοποιεί, για κανένα λόγο, οποιαδήποτε στοιχεία πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας έχετε πληκτρολογήσει, καθώς αυτά δεν είναι ορατά σε αυτή.

8.2. Επισημαίνεται ότι δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων, πληροφοριών, κ.λπ. που λαμβάνουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Κατά συνέπεια, ΔΕΝ πρέπει να μας στέλνετε πληροφορίες και στοιχεία πληρωμής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Σε περίπτωση πάντως που επιλέξετε να μας γνωστοποιήσετε στοιχεία σας όπως ενδεικτικά λόγω τηλεφωνικής παραγγελίας, μας παρέχετε τη ρητή συγκατάθεσή σας προς χρήση αυτών αποκλειστικά και μόνον για την αποπληρωμή της παραγγελίας σας, ενώ η εταιρεία μας δεν αποθηκεύει καθόλου τα στοιχεία αυτά.

8.3. Όταν επιλέγετε να πληρώσετε με PayPal, η πληρωμή σας υπόκειται στους Όρους και τις Προϋποθέσεις της PayPal, και για τα ζητήματα των προσωπικών δεδομένων που συλλέγει η εταιρεία αυτή δυνάμει της σχετικής σύμβασης που έχετε αποδεχτεί κατά την εγγραφή σας στη συγκεκριμένη υπηρεσία.

8.4. Όταν επιλέγετε να πληρώσετε μεσω Braintree, η πληρωμή σας υπόκειται στους Όρους και τις Προϋποθέσεις της Braintree, και για τα ζητήματα των προσωπικών δεδομένων που συλλέγει η εταιρεία αυτή δυνάμει της σχετικής σύμβασης που έχετε αποδεχτεί κατά την εγγραφή σας στη συγκεκριμένη υπηρεσία.

8.5. Όταν επιλέγετε να πληρώσετε μεσω Coin Gate, η πληρωμή σας υπόκειται στους Όρους και τις Προϋποθέσεις της Coin Gate, και για τα ζητήματα των προσωπικών δεδομένων που συλλέγει η εταιρεία αυτή δυνάμει της σχετικής σύμβασης που έχετε αποδεχτεί κατά την εγγραφή σας στη συγκεκριμένη υπηρεσία.

9. Γνωστοποίηση των πληροφοριών σας

Ενδέχεται επίσης να γνωστοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτα μέρη:

  • Σε περίπτωση που η Εταιρία πωλήσει ή αγοράσει οποιαδήποτε επιχείρηση ή στοιχεία ενεργητικού.
  • Εάν ένα τρίτο μέρος αγοράσει την Εταιρία ή ουσιαστικά όλα τα στοιχεία του ενεργητικού της, περίπτωση κατά την οποία τα προσωπικά δεδομένα που διαθέτουμε για τους πελάτες μας ενδέχεται να συμπεριλαμβάνονται στα μεταβιβαζόμενα στοιχεία ενεργητικού. Στην περίπτωση αυτή η μεταβίβαση των προσωπικών δεδομένων θα πραγματοποιηθεί υπό τις νόμιμες προϋποθέσεις του ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου καθώς και του εσωτερικού δικαίου της χώρας όπου είναι εγκατεστημένο το τρίτο μέρος.
  • Εάν είμαστε υποχρεωμένοι να γνωστοποιήσουμε ή κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να συμμορφωθούμε με οποιεσδήποτε νομικές απαιτήσεις ή για να θέσουμε σε ισχύ ή εφαρμόσουμε τους Όρους Χρήσης μας ή για να προστατεύσουμε τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την ασφάλεια της Εταιρίας, των πελατών μας ή άλλων. Για παράδειγμα, ενδέχεται να ανταλλάξουμε πληροφορίες με άλλες εταιρείες και οργανισμούς για λόγους προστασίας από απάτη και μείωσης πιστωτικού κινδύνου.

10. Ιστοσελίδες τρίτων μερών

Μπορεί να βρείτε στην Ιστοσελίδα μας συνδέσμους προς και από τις Ιστοσελίδες των δικτύων συνεργατών μας, διαφημιστών και άλλων τρίτων μερών. Αυτές οι Ιστοσελίδες έχουν τις δικές τους πολιτικές απορρήτου και δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη για αυτές, ούτε εγγυόμαστε την ορθή ή νόμιμη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από αυτές. Συνεπώς, εάν επισκεφθείτε ένα σύνδεσμο σε οποιαδήποτε από αυτές τις Ιστοσελίδες, συνιστούμε ιδιαίτερα να διαβάσετε αυτές τις πολιτικές πριν εισαγάγετε οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα σε αυτές τις Ιστοσελίδες.

11. Έλεγχος των στοιχείων σας

11.1. Εάν επιθυμείτε να έχετε πρόσβαση ή/και ενημέρωση σχετικά με τα στοιχεία σας που έχετε υποβάλει στην Εταιρία, μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το Τμήμα Υποστήριξης Πελατών μας μέσω της ενότητας Ζωντανής Υποστήριξης της ιστοσελίδας μας ή μεσω email στο info@growacademy.eu . Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να ασκήσετε και το δικαίωμα αντίρρησής σας.

11.2. Στο πλαίσιο των διαδικασιών ασφαλείας που ακολουθούμε, ενδέχεται να ζητήσουμε στοιχεία ταυτότητας χρήστη όπως αυτά έχουν δηλωθεί στην ιστοσελίδα μας πριν σας παράσχουμε οποιαδήποτε πληροφορία, προς επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας και προς διασφάλισή σας. Πρέπει να φροντίσετε για την ασφάλεια των πληροφοριών σας, καθώς θα φέρετε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια πραγματοποιήσουμε ανταποκρινόμενοι σε αίτημα κάποιου ατόμου που χρησιμοποιεί τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και τον κωδικό πρόσβασής σας. Συνιστούμε ιδιαίτερα να μην επιτρέψετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας να αποθηκεύσει τον κωδικό πρόσβασής σας, καθώς αυτό θα έδινε σε άλλα άτομα που χρησιμοποιούν τον υπολογιστή σας δυνατότητα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα.

12. Λήξη συμμετοχής ως μέλους

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε από μέλος από την Ιστοσελίδα μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Υποστήριξης Πελατών μας μέσω της ενότητας Ζωντανής Υποστήριξης της ιστοσελίδας μας ή μέσω email στο info@growacademy.eu , ή με δική σας ενέργεια μέσω της ενότητας «Ο Λογαριασμός μου -> Πίνακας Λογαριασμού -> Διαγραφή Λογαριασμού και Προσωπικών Δεδομένων» Εφόσον διαγραφείτε από μέλος μας, θα διαγράφουμε και τα όποια προσωπικά δεδομένα μας έχετε παραχωρήσει μέχρι τη διαγραφή σας ως μέλος της Εταιρίας. Κατ’ εξαίρεση συναινείτε στην αποθήκευση και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και μετά τη λήξη της συμμετοχής σας στην Εταιρία για τη διαμόρφωση των στατιστικών στοιχείων της Ιστοσελίδας μας (αφού πρώτα έχουν καταστεί ανώνυμα) καθώς και σε περίπτωση εκκρεμούς παραγγελίας ή οικονομικής ή άλλης εκκρεμότητας μεταξύ της εταιρίας μας και εσάς και μέχρι την πλήρη και ολοσχερή τακτοποίησή/ικανοποίησή της.

13. Επικοινωνήστε μαζί μας

13.1 Η “CROPSCIENCE ΙΚΕ’’ (βλέπε ταχυδρομική διεύθυνση παρακάτω) είναι η υπεύθυνη επεξεργασίας των δεδομένων σας στο πλαίσιο του Νόμου 2472/1997 για την Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και του Κανονισμού ΕΕ 2016/679 (στο εξής αναφερόμενων ως «ο Νόμος») η οποία διεξάγεται δυνάμει της παρούσας Πολιτικής.

13.2. Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στις πληροφορίες που διατηρεί η Εταιρία σχετικά με εσάς και μπορείτε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα σύμφωνα με το Νόμο.

13.3. Είναι πάντα χαρά μας να επικοινωνούμε με τους πελάτες μας και τυχόν παράπονα είναι πάντα ευπρόσδεκτα. Εκτιμούμε πάντα το χρόνο που αφιερώνετε για να μας παράσχετε πληροφορίες ανατροφοδότησης οι οποίες μας βοηθούν να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας είναι απολύτως ικανοποιημένοι, καθώς επιθυμούμε να επισκεφθείτε ξανά την Ιστοσελίδα μας και επίσης να μας συστήσετε στην οικογένεια και τους φίλους σας. Για τυχόν απορίες ή σχόλια σχετικά με τα παραπάνω, ή εάν θέλετε να σταματήσουμε την επεξεργασία των πληροφοριών σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με ένα μέλος του Τμήματος Υποστήριξης Πελατών της Εταιρίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), δια τηλεφώνου ή ακόμα και με γραπτή επιστολή, θα είναι χαρά μας να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχετε. Λάβετε υπόψη ότι όλες οι τηλεφωνικές κλήσεις ενδέχεται να καταγράφονται για εκπαιδευτικούς λόγους, για λόγους ασφαλείας ή για τον έλεγχο της υπηρεσίας. Τέλος, τηρείται αρχείο με όλα τα σταλθέντα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) για λόγους παρακολούθησης αιτημάτων και για στατιστικούς λόγους.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Υποστήριξης Πελατών μας μέσω της ενότητας Ζωντανής Υποστήριξης της ιστοσελίδας μας, ή μέσω email στο info@growacademy.eu ή τηλεφωνικά στο +302103623427.

Μπορείτε ακόμα να μας στείλετε γραπτή επιστολή στη διεύθυνση:

“CROPSCIENCE ΙΚΕ’’

Μαυρομιχάλη αρ. 11, Αθήνα

Τ.Κ. 10679

 PRIVACY AND COOKIES POLICY

1 Introduction

1.1 Our company, "CROPSCIENCE IKE" (hereinafter referred to as "the Company", "us", "us" or "us") is fully committed to the protection of the personal data of the visitors of its website and its customers. We will not disclose customer information to third parties unless absolutely necessary to provide you with a service, such as e.g. for the delivery needs of a product, to carry out the necessary credit and security checks and in the context of search and customer profile procedures under the terms of this Policy as well as with your consent or where we are required by law to do so such as after a prosecutor order, court decision, etc. The Company will treat the personal data available to it by the users of the Website www.growacademy.eu (hereinafter referred to as the "Website"), in accordance with all relevant laws of the European Union ( EU) and Greece on data protection.

1.2. By using the Website, you are responsible for maintaining the confidentiality of your account information and restricting access to your computer to prevent unauthorized access to your account. You agree that you accept responsibility for all activities that take place in your account or with your password. You must take all necessary steps to ensure that your password remains confidential and secure. In addition, if for any reason you believe that another person knows your password or that this password is being used or is likely to be used without your consent, you should contact our Customer Support Department immediately through the section otherwise with the Company at email info@growacademy.eu Otherwise you are responsible for any activity carried out with your user code until the time of the company information. In any case, the burden of proof is always borne by the member who invokes any lack of identification and not the Company. You can change your password at any time through the "Account" section on the Company Website. We recommend that you change your password regularly, ie every six months or so.

1.4. Make sure the information you provide to us is correct, true, up-to-date and complete and let us know immediately of any changes to the details you entered when you registered. In case of registration of a legal entity, the name of the contact person as well as his / her full name must be mentioned. Our Company relies on the user's statements for his personal data and bears no responsibility for them.

1.5. The Company reserves the right to deny access to the Website, to terminate accounts, to remove or edit content, or to cancel orders at its sole discretion.

1.6. Please note that the username chosen by the member should not be illegal such as e.g. vulgar, derogatory or indecent in any way or infringes intellectual or industrial property rights or other rights of third parties. In addition, the username must not contain information about e-mail or internet addresses, personal contact / contact details of the user or infringe any rights of third parties.

1.7 This Privacy Policy is an integral part of the terms of use of our Website and you are bound by it both during your navigation of our website and every time you enter as a member or as a user of our Website. In case you do not agree with this Policy please do not use our website (www.growacademy.eu).

2. What personal data do we collect and process?

2.1. Your personal data that we collect and process is always relevant and appropriate to the fulfillment of our obligations to you and the execution of purchases and sales from our website

2.2. In particular, the data we collect are:

a) Default data during your registration as a member, as well as in other fields of our website (eg "My Account", "Favorites List", "Product Comparison"), such as name, surname, address, telephone number , e-mail address, member name, membership code, favorites and product comparison. From this data, what is optional is declared by you at your sole discretion at your discretion.

b) You also declare the personal data which are relevant and convenient for the execution of your specific purchase each time, such as the full delivery address, the full invoicing address, the details regarding the payment.

d) finally communications data such as e.g. IP address which are technically necessary for your navigation on our website and / or for making purchases, which are kept for as long as the law provides for companies like ours. (Law 2742/1997, Law 3471/2006, as the relevant provisions apply.)

3. Your consent

3.1. By navigating our website or registering as a member of our website or by purchasing any product from our website or by subscribing to our newsletter list you declare that you accept and consent to this Policy as well as you provide us with your express consent to the collection and processing of your personal data referred to in Article 2 above.

3.2. In case of purchasing products from our website, provide your consent:

a) By sending a request for an order you consent to the receipt at your e-mail address (e-mail) of the notifications, which are a condition for the proper progress of your order.

b) to send you newsletters / newsletters for products and / or services available through our website. You can obtain this consent at any time by contacting our Customer Support Department through the Live Support section of our website, or via email at info@growacademy.eu or by clicking on the "Delete from Newsletter" link in any of our email communications (e-mail).

3.3. Subject to receiving notifications of the execution of your order (new, modified, upon return or withdrawal), in any case you can at any time withdraw your consent to the collection and processing of part or all of your personal data as they are analyzed in Article 2 above as follows:

(a) for the personal data referred to in Article 2.2. a) above with your deletion from a member of our website

(b) for the personal data referred to in Article 2.2. b) above by deleting you from the list of our company newsletter / newsletter whenever you want.

3.4. The Company does not store data and data of credit cards, which are managed safely and at its own risk exclusively by the payment service provider through the website of which the processing and execution of payments takes place. The same applies to payment data used by online payment providers such as e.g. PayPal, Coingate and Braintree.

3.5. However, in case of notification by the member, which is made only to our competent authorized employees, as they are the only ones who have access to any information of your transactions necessary for the processing of your request, postal savings account and / or bank information. , the member agrees that the Company will use this information for all possible refunds to the member such as e.g. in case of his withdrawal. For refunds made to members' credit cards or to accounts maintained by members of online payment providers such as PayPal, responsible for the relevant processing of this data are exclusively the cooperating banks (issuer and recipient) or the third online payment provider such as e.g. PayPal, Coingate and Braintree.

3.6. The Company is in no way responsible for the actions on your personal data of third party websites from which you logged in or gained access to the Company Website.

4. Communication and Marketing

All our members can withdraw their consent from the use of their personal data and choose not to receive communications for marketing purposes (newsletters). If you wish to stop receiving marketing communications (newsletters / newsletters) from us and / or selected third parties, you must select it from the "My Account -> Control Panel -> Newsletters -> Edit" section of the Website after registering and logging in or clicking on the "Delete from Newsletter" link in any of our e-mail communications

5. Cookies

Cookies are small files with information sent to your computer, mobile phone or other devices when you visit a Website and recognize your device on subsequent visits. These types of files perform various functions such as memorizing your preferences and the products you have chosen, helping to improve your website experience, as well as trying to ensure that the ads or offers you see on the internet are of interest to you. . Simple navigation on our Website requires the prior acceptance of cookies by you. The use of cookie technology is necessary to access the functions of the site, with your consent which is provided to us by registering as a member or in the list of our newsletters / newsletters, however we do not process personal data stored in that's all. The use of this technology is in accordance with Law 3471 on "Personal Data Protection & Privacy. Life in Electronic Communications ", Law 2472/1997 on" protection of the individual from the processing of personal data "and always in compliance with Regulation (EU) 2016/679 (GDPR). Our "cookies" do not cause damage to the computers of users and the files stored on them. Our cookies are divided into categories, which are described shortly. In case you wish to prevent the installation of new cookies or delete existing ones, follow the procedure described in detail below. However, in case of prevention of installation and / or deletion, you accept that technical problems may occur during your navigation on our website and / or during the execution of your transactions (pre-contractual and / or upon their completion) and / or not appear correctly and complete the data and information of our website.

We use special traffic analysis cookies to know which of our pages are most popular or used most often. The use of these cookies allows us to collect information about the profile of our visitors and make improvements to our website to better respond to the needs of our customers. These cookies are used only for automated data analysis and once this is done, they are permanently deleted from our infrastructure.

List of cookies we collect

The following table lists the cookies we collect and the information they contain each.

Necessary (17) The necessary cookies help to make a website useful, allowing basic functions such as navigation and access to secure areas of the website. The website cannot function properly without these cookies.

CookieConsent|growacademy.eu|Maintains information about cookies options on this site|Expiry:1 year|Type:HTTP Cookie
mage-cache-sessid|growacademy.eu|Allows content to be cached in the browser for faster page loading|Expiry:Session|Type:HTTP Cookie
mage-cache-storage|growacademy.eu|Allows content to be temporarily stored in the browser for faster page loading|Expiry:Session|Type:HTTP Cookie
mage-cache-storage-section-invalidation|growacademy.eu|Allows content to be temporarily stored in the browser for faster page loading|Expiry:Session|Type:HTTP Cookie
mage-translation-file-version|growacademy.eu|Allows content to be translated into other languages|Expiry:Session|Type:HTTP Cookie
mage-translation-storage|growacademy.eu|Allows you to translate content into other languages|Expiry:Session|Type:HTTP Cookie
MIBEW_UserID|growacademy.eu|Your ID in the live support system|Expiry:1 year |Type:HTTP Cookie
MIBEW_VisitorID|growacademy.eu|Your ID in the live support system|Expiry: Session |Type:HTTP Cookie
MibewSessionID|growacademy.eu|Your session ID in the live support system|Expiry: Session |Type:HTTP Cookie
PHPSESSID|growacademy.eu|ID of your session with our server|Expiry:Session|Type:HTTP Cookie
private_content_version|growacademy.eu|Allows content to be cached in the browser for faster page loading|Expiry:10 years |Type:HTTP Cookie
product_data_storage|growacademy.eu|Maintains data on the pages of the products you browse|Expiry:Session|Type:HTTP Cookie
section_data_ids|growacademy.eu|Allows content to be cached in the browser for faster page loading|Expiry:Session|Type:HTTP Cookie
store|growacademy.eu|Your choice for the display language of our website|Expiry:1 year |Type:HTTP Cookie
store_ga_gr|growacademy.eu|Your choice for the display language of our website|Expiry:Session|Type:HTTP Cookie
store_ga_en|growacademy.eu|Your choice for the display language of our website|Expiry:Session|Type:HTTP Cookie
X-Magento-Vary|growacademy.eu|Allows content to be cached in the browser for faster page loading|Expiry:Session|Type:HTTP Cookie

Preferences (7) Preferential cookies allow a website to remember information that changes the way the website behaves or looks, such as your preferred language or region.

form_key|growacademy.eu|Allows you to save a randomly generated ID to prevent forged requests|Expiry:Session|Type:HTTP Cookie
mibew_locale|growacademy.eu|Your choice of live support system display language|Expiry:999 days |Type:HTTP Cookie
recently_compared_product|growacademy.eu|Allows you to save information about recently compared products|Expiry:Session|Type:HTTP Cookie
recently_compared_product_previous|growacademy.eu|Allows you to save information about recently compared products|Expiry:Session|Type:HTTP Cookie
recently_viewed_product|growacademy.eu|Allows you to save information about recently viewed products|Expiry:Session|Type:HTTP Cookie
recently_viewed_product_previous|growacademy.eu|Allows you to save information about recently viewed products|Expiry:Session|Type:HTTP Cookie
searchsuiteautocomplete|growacademy.eu|Allows auto-complete when searching for products|Expiry:Session|Type:HTTP Cookie

Statistics (1) Statistics Cookies help website owners understand how visitors interact with pages by collecting and reporting information anonymously.

@@ History / @@ scroll|growacademy.eu|Classified Session HTML|Expiry:Local|Type:Storage

Promotional Marketing (2) Marketing cookies are used to track visitors to websites. The intention is to display ads that are relevant and engaging to users and therefore more valuable to third-party publishers and advertisers.

fastest-popup|growacademy.eu|Allows pop-up display when first accessing the homepage of the site|Expiry:Session|Type:HTTP Cookie
mage-messages|growacademy.eu|Allows you to view success or failure messages after your actions on our website|Expiry:Session|Type:HTTP Cookie

Although we regularly update the above information, it is provided solely for your convenience and there may be new updates available, which you must check and cross-check yourself. In any case each user / member is responsible for the successful deletion or prohibition of the installation of cookies on his computer.

6. Website statistics

6.1 We may collect and process for statistical purposes or in order to improve your experience on our website:

Information about your computer, your visits and the use of this Website (eg your IP address, your geographical location, your browser, how the Website was updated, the duration of your visit and the number page views).
Information about any transactions you have made with us on or about this Website

6.2 The Company collects and processes this type of information, as well as that resulting from cookies used on the website pursuant to article 5 above, to improve the services it offers to the users of the Website (technologically as well as in terms of user experience ) as well as for statistical purposes.

6.3. If you need more information on how to collect and process your personal data and the above information you can contact our Customer Support Department through the Live Support section of our website, by phone at 2103623427 or by email at info @ growacademy.eu.

7. Taking care of the security of your data

7.1. Our Company uses automated systems to conduct the necessary checks to combat fraud and for this reason we may use the personal information you have provided to us as part of sampling checks by technical means. The member agrees that in case of reasonable data and if required by the specific circumstance, the Company will have the right to collect, process and use that data, which is necessary to disclose any illegal or unconventional use of our Website. This information may be disclosed to a credit or fraud prevention information provider, which may keep a record of this information. This only applies to verifying your identity (no credit check is performed and your creditworthiness is not affected).

7.2. We reserve the right to disclose your information if requested to do so by the police or any regulatory or governmental authority as part of an investigation into site visits in the event of a statutory order, service order or formal preliminary examination. The Company may also, in the absence of a legal provision, transmit your personal data to law enforcement and supervisory authorities for the necessary protection against risks to state and public security as well as for the prosecution of criminal acts and the member expressly consents to such transmission. In addition, we cannot be held responsible for the privacy policy of the financial institutions with which we operate, in particular for the terms of use regarding the execution of various transactions.

7.3. We take all necessary steps to ensure the security of personal data and activities that we collect in accordance with the provisions of this Policy and when using the website. However, it is pointed out that in particular the transmission of information via the Internet is not completely secure. We will make every effort to protect your personal data, but we can not guarantee the security of the data transmitted on our website (any transmission is at your own risk). From the moment we receive your information, we use strict procedures and security features in our efforts to prevent unauthorized use.

7.4. To protect your data, the Company uses SSL (SecureSocketsLayer) technology. Each time you enter information into a webpage that you have visited, Geotrust displays the green padlock mark in the upper left corner of your browser, just before the webpage address, ensuring that your transaction and data are protected. If you click on the above padlock, you can see information about the Company's SSL certificate. Geotrust is one of the most trusted providers in the world in terms of online transaction security.

The protection of the above technology ensures that any data you enter on our Website is transmitted encrypted. The following is a process for identifying the message and the server. Geotrust website security solutions include state-of-the-art SSL, certificate management, vulnerability assessment, and malware scanning solutions. Thus, our customers can rest assured, already from the search, that browsing our Website and purchasing products from it are protected.

7.5.Credit card details transmitted from our Website to credit card clearing companies are governed by the rules set by the Payment Card Industry Security Standards Board (PCI DSS). The mission of this Board is to "enhance the security of payment account details by promoting knowledge and training in PCI Security Standards." Payment Card Industry Security, visit its website, www.pcisecuritystandards.org.

8. We do not keep a record of your credit card details.

8.1. In accordance with the above, our Website does not store any credit / debit card details you enter when submitting your order, nor are they recorded in case of a telephone order. Before approving any transaction, you link directly to a hyperlink to another website that uses an online credit card clearing technology under the responsibility of the partner Banks (National Bank, Alpha Bank). This means that our Website does not use, for any reason, any credit / debit card information you have entered, as these are not visible on it.

8.2. Please note that we can not guarantee the security of data, information, etc. which we receive via e-mail. Therefore, you should NOT send us information and payment details by e-mail. However, in case you choose to provide us with your details as indicative due to telephone order, you provide us with your explicit consent to use them exclusively for the repayment of your order, while our company does not store this information at all.

8.3. When you choose to pay with PayPal, your payment is subject to the PayPal Terms and Conditions, and to the issues of personal data collected by this company under the relevant agreement you have accepted when you register for this service.

8.4. When you choose to pay through Braintree, your payment is subject to the Braintree Terms and Conditions, and to the matters of personal data collected by this company under the relevant agreement you have accepted when you sign up for this service.

8.5. When you choose to pay through Coin Gate, your payment is subject to the Coin Gate Terms and Conditions, and to the matters of personal data collected by this company under the relevant agreement you have accepted upon your registration in this service.

9. Disclosure of your information

We may also disclose your personal information to third parties:

In case the Company sells or buys any business or assets.
If a third party buys the Company or virtually all of its assets, in which case the personal data we have about our customers may be included in the transferred assets. In this case the transfer of personal data will take place under the legal conditions of European and international law as well as the domestic law of the country where the third party is established.
If we are required to disclose or disclose your personal information in order to comply with any legal requirements or to enforce or enforce our Terms of Use or to protect the rights, ownership or security of the Company, our customers or others . For example, we may exchange information with other companies and organizations for fraud and credit risk reduction purposes.

10. Third party websites

You may find on our Website links to and from the Websites of our affiliate networks, advertisers and other third parties. These Websites have their own privacy policies and we do not accept any responsibility for them, nor do we guarantee the correct or legal use of your personal data by them. Therefore, if you visit a link on any of these Websites, we strongly recommend that you read these policies before entering any personal data on these Websites.

11. Check your details

11.1. If you wish to have access and / or information about your information that you have submitted to the Company, you can contact our Customer Support Department through the Live Support section of our website or via email at info@growacademy.eu. In the same way you can exercise your right of objection.

11.2. As part of the security procedures we follow, we may request user IDs as stated on our website before providing any information to confirm your identity and to secure you. You should take care of the security of your information, as you will be responsible for any action we take in response to a request from a person using your email address and password. We strongly recommend that you do not allow your browser to store your password, as this would allow other people using your computer to access your personal data.

12. Termination of participation as a member

In case you wish to unsubscribe from a member of our Website, you can contact our Customer Support Department through the Live Support section of our website or via email at info@growacademy.eu or by your own action through the section "O My Account -> Account Table -> Delete Account and Personal Data »If you are deleted from our membership, we will also delete any personal data you have given us until you are deleted as a member of the Company. Exceptionally, you consent to the storage and use of your personal data after the end of your participation in the Company for the configuration of the statistical data of our Website (after they have first become anonymous) as well as in case of pending order or financial or other pending between of our company and you and until its complete and complete settlement / satisfaction.

13. Contact us

13.1 "CROPSCIENCE IKE" (see postal address below) is responsible for processing your data under Law 2472/1997 on the Protection of the individual from the processing of personal data and EU Regulation 2016/679 (hereinafter referred to as "The Law") which is carried out under this Policy.

13.2. You have the right to access your personal information held by the Company and you can exercise this right in accordance with the Law.

13.3. It is always our pleasure to communicate with our customers and your complaints are always welcome and considered. We value the time you take to provide us with feedback that helps ensure that our customers are satisfied. We wish you to visit our website again and we hope that you recommend us to your family and friends. For any questions or comments regarding the above or if you want us to stop processing your information, do not hesitate to contact a member of the Company's Customer Support Department by email (e-mail), by phone or even in writing letter. We will be glad to answer any questions you may have. Please note that all telephone calls may be recorded for educational, security or service control purposes. Finally, a file is kept with all sent e-mails for request tracking and statistical purposes.

You can contact our Customer Support Department either through the Live Support section of our website, via email at info@growacademy.eu or by phone at +302103623427.

You can also send us a written letter to: "CROPSCIENCE IKE" on Mavromichali 11 Street, Athens, Greece 10679