ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ / ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ


1.   Εισαγωγή 

1.1 Η εταιρία μας, «CROPSCIENCE ΙΚΕ» (στο εξής αναφερόμενη και ως «η Εταιρία», «εμείς», «εμάς» ή «μας») δεσμεύεται πλήρως για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών της ιστοσελίδας της και των πελατών της. Δεν θα γνωστοποιούμε πληροφορίες πελατών σε τρίτα μέρη εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο για να σας παράσχουμε μια υπηρεσία, όπως π.χ. για τις ανάγκες παράδοσης ενός προϊόντος, για να πραγματοποιήσουμε τους αναγκαίους πιστωτικούς ελέγχους και ελέγχους ασφαλείας και στο πλαίσιο διαδικασιών αναζήτησης και δημιουργίας προφίλ πελατών υπό τους όρους της παρούσας Πολιτικής καθώς και κατόπιν συγκατάθεσής σας ή όπου υποχρεούμαστε εκ του νόμου προς τούτο όπως πχ. κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, δικαστικής απόφασης κ.λπ.. Η Εταιρία θα μεταχειρίζεται τα προσωπικά δεδομένα τα οποία της διατίθενται από τους χρήστες της Ιστοσελίδας www.growacademy.eu (στο εξής αναφερόμενης ως «Ιστοσελίδας»), σύμφωνα με όλους τους σχετικούς νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και της Ελλάδας σχετικά με την προστασία των δεδομένων.

1.2. Κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας, είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας των στοιχείων του λογαριασμού σας και τον περιορισμό πρόσβασης στον υπολογιστή σας για την αποφυγή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στο λογαριασμό σας. Συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στο λογαριασμό σας ή με τον κωδικό πρόσβασής σας. Πρέπει να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διασφαλίσετε ότι ο κωδικός πρόσβασής σας παραμένει απόρρητος και ασφαλής. Επιπρόσθετα, εάν για οποιοδήποτε λόγο πιστεύετε ότι κάποιο άλλο άτομο γνωρίζει τον κωδικό πρόσβασής σας ή ότι ο κωδικός αυτός χρησιμοποιείται ή είναι πιθανό να χρησιμοποιείται χωρίς τη συγκατάθεσή σας, πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως με το Τμήμα Υποστήριξης Πελατών μας μέσω της ενότητας άλλως με την Εταιρεία στο email  info@growacademy.eu. Σε διαφορετική περίπτωση ευθύνεστε οι ίδιοι για οποιαδήποτε δραστηριότητα πραγματοποιηθεί με τον κωδικό χρήστη σας μέχρι του χρονικού σημείου ενημέρωσης της εταιρείας. Σε κάθε περίπτωση το βάρος απόδειξης το φέρει πάντοτε το μέλος που επικαλείται την τυχόν έλλειψη ταυτοποίησης και όχι η Εταιρεία. Μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας οποιαδήποτε στιγμή μέσω της ενότητας «Λογαριασμός» στην Ιστοσελίδα της Εταιρίας. Σας συνιστούμε να αλλάζετε τακτικά τον κωδικό πρόσβασής σας, δηλαδή κάθε έξι μήνες περίπου.

1.4. Βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες που μας παρέχετε είναι σωστές, αληθείς, επικαιροποιημένες και πλήρεις και ενημερώστε μας αμέσως για τυχόν αλλαγή στις λεπτομέρειες που καταχωρήσατε όταν εγγραφήκατε. Σε περίπτωση εγγραφής νομικού προσώπου πρέπει να αναφέρεται το όνομα του υπεύθυνου επικοινωνίας καθώς και η πλήρης επωνυμία του. Η Εταιρία μας βασίζεται στις δηλώσεις του χρήστη για τα προσωπικά του στοιχεία και ουδεμία ευθύνη φέρει για αυτά. 

1.5. Η Εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αρνηθεί την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα, να διακόψει λογαριασμούς, να αφαιρέσει ή να επεξεργαστεί περιεχόμενο, ή να ακυρώσει παραγγελίες κατά τη διακριτική της ευχέρεια.

1.6. Επισημαίνεται ότι το όνομα χρήστη που θα επιλέξει το μέλος δεν πρέπει να είναι παράνομο όπως λ.χ. χυδαίο, υποτιμητικό ή απρεπές με οποιονδήποτε τρόπο ή να παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ή βιομηχανικής ιδιοκτησίας ή άλλα δικαιώματα τρίτων. Επιπλέον, το όνομα χρήστη δεν πρέπει να περιέχει ενδείξεις για διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή διαδικτύου, προσωπικά στοιχεία επαφής/επικοινωνίας με τον χρήστη ή να βλάπτει οποιαδήποτε δικαιώματα τρίτων.

1.7 Η εν λόγω Πολιτική Απορρήτου αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των όρων χρήσης της Ιστοσελίδας μας και δεσμεύεστε από αυτή τόσο κατά την πλοήγησή σας την ιστοσελίδα μας όσο και κάθε φορά που εισέρχεσθε ως μέλος ή ως χρήστης στην Ιστοσελίδα μας. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική παρακαλούμε να μην κάνετε χρήση της ιστοσελίδας μας (www.growacademy.eu).

2. Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε

2.1. Τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε είναι πάντοτε συναφή και πρόσφορα προς την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας προς εσάς και την εκτέλεση αγοραπωλησιών από την ιστοσελίδα μας.

2.2. Ειδικότερα, τα δεδομένα που συλλέγουμε είναι:

α) Προκαθορισμένα δεδομένα κατά την εγγραφή σας ως μέλους, καθώς και σε άλλα πεδία της ιστοσελίδας μας ( λ.χ. «Ο Λογαριασμός μου»,«Λίστα Αγαπημένων»,«Σύγκριση Προϊόντων» ), όπως όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), όνομα μέλους, κωδικό μέλους, προϊόντα στις λίστες αγαπημένων και σύγκρισης προϊόντων. Από τα δεδομένα αυτά, όσα είναι προαιρετικά δηλώνονται από εσάς κατόπιν αποκλειστικής επιλογής σας κατά την ελεύθερη βούλησή σας.

β) Επίσης δηλώνετε και τα προσωπικά δεδομένα τα οποία είναι συναφή και πρόσφορα για την εκτέλεση της συγκεκριμένης κάθε φορά αγοραπωλησίας σας όπως την πλήρη διεύθυνση παράδοσης, την πλήρη διεύθυνση τιμολόγησης, τα στοιχεία που αφορούν στην καταβολή της πληρωμής.

δ) τέλος δεδομένα επικοινωνιών όπως λ.χ. διεύθυνση IP τα οποία είναι τεχνικώς απαραίτητα για την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας ή/και για την διενέργεια αγορών, τα οποία διατηρούνται για όσο χρόνο προβλέπει ο νόμος για επιχειρήσεις όπως η δική μας. (Νόμος 2742/1997, Νόμος 3471/2006, όπως ισχύουν και οι σχετικές με αυτούς διατάξεις.)

3. Η συγκατάθεσή σας

3.1. Με την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας ή την εγγραφή σας ως μέλους στην ιστοσελίδα μας ή με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος από την ιστοσελίδα μας ή με την εγγραφή σας στη λίστα του ενημερωτικού δελτίου/newsletter μας δηλώνετε ότι αποδέχεστε και συναινείτε με την παρούσα Πολιτική καθώς και μας παρέχετε τη ρητή συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που αναφέρονται στο άρθρο 2 ανωτέρω.

3.2. Σε περίπτωση αγοράς προϊόντων από την ιστοσελίδα μας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας:

α) Με την αποστολή αιτήματος για παραγγελία συναινείτε στη λήψη στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) σας των ειδοποιήσεων , οι οποίες αποτελούν προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας.

β) να σας αποστέλλουμε ενημερωτικά δελτία/newsletters για προϊόντα ή/και υπηρεσίες που διατίθενται δια μέσου της ιστοσελίδα μας. Την συγκατάθεση αυτή μπορείτε να άρετε οποτεδήποτε επικοινωνώντας με το Τμήμα Υποστήριξης Πελατών μας μέσω της ενότητας Ζωντανή Υποστήριξη της ιστοσελίδας μας, ή μέσω email στο info@growacademy.eu ή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο «Διαγραφή από το Newsletter» σε οποιαδήποτε επικοινωνία μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

3.3. Με την επιφύλαξη της λήψης των ειδοποιήσεων για την εκτέλεση της παραγγελίας σας (νέας, τροποποιηθείσας, κατόπιν επιστροφής ή υπαναχώρησης), σε κάθε περίπτωση μπορείτε να άρετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και επεξεργασία μέρους ή του συνόλου των προσωπικών σας δεδομένων όπως αυτά αναλύονται στο άρθρο 2 ανωτέρω ως εξής:

α) για τα προσωπικά δεδομένα που αναφέρονται στο άρθρο 2.2. α) ανωτέρω με τη διαγραφή σας από μέλος της ιστοσελίδας μας

β) για τα προσωπικά δεδομένα που αναφέρονται στο άρθρο 2.2. β) ανωτέρω με την διαγραφή σας από τη λίστα του ενημερωτικού δελτίου/newsletter της εταιρείας μας οποτεδήποτε εσείς το θελήσετε.

3.4. Η Εταιρία δεν αποθηκεύει δεδομένα και στοιχεία πιστωτικών καρτών, τα οποία τα διαχειρίζεται με ασφάλεια και με δική του ευθύνη αποκλειστικά και μόνον ο πάροχος υπηρεσιών πληρωμών δια μέσου της ιστοσελίδας του οποίου γίνεται η επεξεργασία και η εκτέλεση των πληρωμών. Το ίδιο ισχύει και για δεδομένα πληρωμών τα οποία χρησιμοποιούνται από online παρόχους πληρωμών όπως π.χ. το PayPal, το Coingate και το Braintree.

3.5. Σε περίπτωση πάντως γνωστοποίησης από το μέλος, η οποία γίνεται μόνο προς τους αρμόδιους εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους μας, καθώς είναι και οι μόνοι έχοντες πρόσβαση σε όποιες πληροφορίες των συναλλαγών σας είναι αναγκαίες για την διεκπεραίωση του αιτήματός σας, πληροφοριών λογαριασμού ταχυδρομικού ταμιευτηρίου ή/και τραπέζης του, το μέλος συναινεί ότι η Εταιρία θα χρησιμοποιήσει αυτά τα στοιχεία για όλες τις ενδεχόμενες επιστροφές χρηματικών ποσών προς το μέλος όπως λ.χ. σε περίπτωση υπαναχώρησης του. Για τις δε επιστροφές χρηματικών ποσών που γίνονται προς τις πιστωτικές κάρτες των μελών ή προς λογαριασμούς που τα μέλη διατηρούν σε online παρόχους πληρωμών όπως λ.χ. το PayPal, υπεύθυνοι για την σχετική επεξεργασία των δεδομένων αυτών είναι αποκλειστικά και μόνον οι συνεργαζόμενες τράπεζες (εκδότρια και λήπτρια) ή ο τρίτος online πάροχος πληρωμών όπως π.χ. το PayPal, το Coingate και το Braintree.

3.6. Η Εταιρία σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τις ενέργειες επί των προσωπικών σας δεδομένων ιστοσελίδων τρίτων μερών από τις οποίες συνδεθήκατε ή αποκτήσατε πρόσβαση στην Ιστοσελίδα της Εταιρίας.

 

4. Επικοινωνία και Μάρκετινγκ

Όλα τα μέλη μας μπορούν να άρουν τη συναίνεσή τους από τη χρήση των προσωπικών δεδομένων τους και να επιλέξουν να μη λαμβάνουν επικοινωνίες για λόγους μάρκετινγκ (ενημερωτικά δελτία/newsletters). Εάν επιθυμείτε να σταματήσετε να λαμβάνετε επικοινωνίες για λόγους μάρκετινγκ (ενημερωτικά δελτία/newsletters) από εμάς ή/και επιλεγμένα τρίτα μέρη, πρέπει να το επιλέξετε από την ενότητα της Ιστοσελίδας «Ο Λογαριασμός μου -> Πίνακας Ελέγχου -> Ενημερωτικά Δελτία -> Επεξεργασία»  αφού εγγραφείτε και συνδεθείτε ή να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο «Διαγραφή από το Newsletter» σε οποιαδήποτε επικοινωνία μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

5. Cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία με πληροφορίες που αποστέλλονται στον υπολογιστή σας, το κινητό σας τηλέφωνο ή άλλες συσκευές όταν επισκέπτεστε μια Ιστοσελίδα και αναγνωρίζουν τη συσκευή σας σε επόμενες επισκέψεις. Αυτοί οι τύποι αρχείων επιτελούν διάφορες λειτουργίες όπως να απομνημονεύουν τις προτιμήσεις σας και τα προϊόντα που έχετε επιλέξει, να συμβάλλουν στη βελτίωση της εμπειρίας σας στην ιστοσελίδα, όπως επίσης και να προσπαθούν να διασφαλίσουν ότι οι διαφημίσεις ή προσφορές που βλέπετε στο διαδίκτυο άπτονται των ενδιαφερόντων σας. Η απλή πλοήγηση στην Ιστοσελίδα μας προϋποθέτει την προηγούμενη αποδοχή των cookies από εσάς. Η χρήση της τεχνολογίας των cookies είναι απαραίτητη για να έχετε πρόσβαση στις λειτουργίες του site, με την συγκατάθεσή σας η οποία μας παρέχεται με την εγγραφή σας ως μέλους ή στη λίστα των ενημερωτικών δελτίων/newsletters μας ωστόσο δεν κάνουμε επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που αποθηκεύονται σε αυτά. H χρήση της τεχνολογίας αυτής είναι σύμφωνη με τον Ν. 3471 περί «Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων & Ιδιωτ. Ζωής στις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες», το Ν 2472/1997 περί «προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» και σε συμμόρφωση πάντα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 (GDPR) . Τα «cookies» μας δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Τα cookies μας διαχωρίζονται σε κατηγορίες, οι οποίες περιγράφονται σύντομα στη συνέχεια. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποτρέψετε την εγκατάσταση νέων cookies ή να διαγράψετε υφιστάμενα ακολουθείστε την διαδικασία που περιγράφετε αναλυτικά κατωτέρω. Σε περίπτωση πάντως αποτροπής εγκατάστασης ή/και διαγραφής αυτών αποδέχεστε ότι ενδέχεται να προκύψουν τεχνικά προβλήματα κατά την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας ή/και κατά την διενέργεια των συναλλαγών σας (προσυμβατικά ή/και κατά την ολοκλήρωση αυτών) ή/και να μην εμφανίζονται σωστά και ολοκληρωμένα το σύνολο των δεδομένων και των πληροφοριών της ιστοσελίδας μας.

Χρησιμοποιούμε ειδικά cookies ανάλυσης επισκεψιμότητας ώστε να γνωρίζουμε ποιες σελίδες μας συγκεκριμένα είναι πιο δημοφιλείς ή χρησιμοποιούνται πιο συχνά. Η χρήση αυτών των cookies μας επιτρέπει να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με το προφίλ των επισκεπτών μας και να προβούμε σε βελτιώσεις στον ιστότοπο μας ώστε να ανταποκρινόμαστε καλύτερα στις ανάγκες των πελατών μας. Τα συγκεκριμένα cookies χρησιμοποιούνται μόνο για αυτοματοποιημένη ανάλυση δεδομένων και αφού αυτή πραγματοποιηθεί, διαγράφονται μόνιμα από την υποδομή μας.

Λίστα cookies που συλλέγουμε

Ο παρακάτω πίνακας απαριθμεί τα cookies τα οποία συλλέγουμε και τις πληροφορίες που περιέχουν το καθένα ξεχωριστά.

Αναγκαία (17)

Τα απαραίτητα cookies βοηθούν στο να γίνει χρηστική μία ιστοσελίδα, επιτρέποντας βασικές λειτουργίες όπως την πλοήγηση και την πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά χωρίς αυτά τα cookies.

ΟΝΟΜΑΠΑΡΟΧΟΣΣΚΟΠΟΣΛΗΞΗΤΥΠΟΣ
CookieConsent growacademy.eu Διατηρεί την πληροφορία σχετικά με τις επιλογές αναφορικά στα cookies στον συγκεκριμένο ιστότοπο. 1 έτος HTTP Cookie
mage-cache-sessid growacademy.eu Επιτρέπει την προσωρινή αποθήκευση περιεχομένου στο πρόγραμμα περιήγησης για πιο γρήγορη φόρτωση των σελίδων. Session HTTP Cookie
mage-cache-storage growacademy.eu Επιτρέπει την προσωρινή αποθήκευση περιεχομένου στο πρόγραμμα περιήγησης για πιο γρήγορη φόρτωση των σελίδων. Session HTTP Cookie
mage-cache-storage-section-invalidation growacademy.eu Επιτρέπει την προσωρινή αποθήκευση περιεχομένου στο πρόγραμμα περιήγησης για πιο γρήγορη φόρτωση των σελίδων. Session HTTP Cookie
mage-translation-file-version growacademy.eu Επιτρέπει την μετάφραση περιεχομένου σε άλλες γλώσσες. Session HTTP Cookie
mage-translation-storage growacademy.eu Επιτρέπει την μετάφραση περιεχομένου σε άλλες γλώσσες. Session HTTP Cookie
MIBEW_UserID growacademy.eu Το αναγνωριστικό σας στο σύστημα ζωντανής υποστήριξης. 1 έτος HTTP Cookie
MIBEW_VisitorID growacademy.eu Το αναγνωριστικό σας στο σύστημα ζωντανής υποστήριξης. Session HTTP Cookie
MibewSessionID growacademy.eu Το αναγνωριστικό της συνεδρίας σας στο σύστημα ζωντανής υποστήριξης. Session HTTP Cookie
PHPSESSID growacademy.eu Αναγνωριστικό της συνεδρίας σας με τον server μας. Session HTTP Cookie
private_content_version growacademy.eu Επιτρέπει την προσωρινή αποθήκευση περιεχομένου στο πρόγραμμα περιήγησης για πιο γρήγορη φόρτωση των σελίδων. 10 έτη HTTP Cookie
product_data_storage growacademy.eu Διατηρεί τα δεδομένα που αφορούν στις σελίδες των προϊόντων στις οποίες περιηγήστε. Session HTTP Cookie
section_data_ids growacademy.eu Επιτρέπει την προσωρινή αποθήκευση περιεχομένου στο πρόγραμμα περιήγησης για πιο γρήγορη φόρτωση των σελίδων. Session HTTP Cookie
store growacademy.eu Η επιλογή σας για την γλώσσα εμφάνισης της ιστοσελίδας μας. 1 έτος HTTP Cookie
store_ga_el growacademy.eu Η επιλογή σας για την γλώσσα εμφάνισης της ιστοσελίδας μας. Session HTTP Cookie
store_ga_en growacademy.eu Η επιλογή σας για την γλώσσα εμφάνισης της ιστοσελίδας μας. Session HTTP Cookie
X-Magento-Vary growacademy.eu Επιτρέπει την προσωρινή αποθήκευση περιεχομένου στο πρόγραμμα περιήγησης για πιο γρήγορη φόρτωση των σελίδων. Session HTTP Cookie

Προτιμήσεις (7)

Τα cookies προτίμησης επιτρέπουν σε μια ιστοσελίδα να θυμάται πληροφορίες που αλλάζουν τον τρόπο που συμπεριφέρεται η ιστοσελίδα ή την εμφάνισή της, όπως την προτιμώμενη γλώσσα ή την περιοχή στην οποία βρίσκεστε

ΟΝΟΜΑΠΑΡΟΧΟΣΣΚΟΠΟΣΛΗΞΗΤΥΠΟΣ
form_key growacademy.eu Επιτρέπει την αποθήκευση ενός τυχαία παραγόμενου αναγνωριστικού για την αποτροπή πλαστογραφημένων αιτημάτων. Session HTTP Cookie
mibew_locale growacademy.eu Η επιλογή σας για την γλώσσα εμφάνισης του συστήματος ζωντανής υποστήριξης. 999 ημέρες HTTP Cookie
recently_compared_product growacademy.eu Επιτρέπει την αποθήκευση της πληροφορίας σχετικά με τα προϊόντα που έχετε συγκρίνει πρόσφατα. Session HTTP Cookie
recently_compared_product_previous growacademy.eu Επιτρέπει την αποθήκευση της πληροφορίας σχετικά με τα προϊόντα που έχετε συγκρίνει πρόσφατα. Session HTTP Cookie
recently_viewed_product growacademy.eu Επιτρέπει την αποθήκευση της πληροφορίας σχετικά με τα προϊόντα που έχετε δεί πρόσφατα. Session HTTP Cookie
recently_viewed_product_previous growacademy.eu Επιτρέπει την αποθήκευση της πληροφορίας σχετικά με τα προϊόντα που έχετε δεί πρόσφατα. Session HTTP Cookie
searchsuiteautocomplete growacademy.eu Επιτρέπει την λειτουργία της αυτόματης συμπλήρωσης κατά την αναζήτηση προϊόντων. Session HTTP Cookie

Στατιστικά (1)

Τα Cookies στατιστικών βοηθούν τους ιδιοκτήτες ιστοχώρου να κατανοήσουν πώς αλληλεπιδρούν οι επισκέπτες με τις σελίδες συλλέγοντας και αναφέροντας πληροφορίες ανώνυμα.

ΟΝΟΜΑΠΑΡΟΧΟΣΣΚΟΠΟΣΛΗΞΗΤΥΠΟΣ
@@History/@@scroll|# growacademy.eu Αταξινόμητα Session HTML Local Storage

Εμπορικής προώθησης (2)

Τα cookies Εμπορικής Προώθησης χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των επισκεπτών στους ιστότοπους. Η πρόθεση είναι να εμφανίσουμε διαφημίσεις που είναι σχετικές και ελκυστικές για τους χρήστες και ως εκ τούτου πιο πολύτιμες για τρίτους εκδότες και διαφημιστές.

ΟΝΟΜΑΠΑΡΟΧΟΣΣΚΟΠΟΣΛΗΞΗΤΥΠΟΣ
fastest-popup growacademy.eu Επιτρέπει την προβολή αναδυόμενου μηνύματος κατά την πρώτη πρόσβαση στην αρχική σελίδα του ιστότοπου. Session HTTP Cookie
mage-messages growacademy.eu Επιτρέπει την προβολή μηνυμάτων επιτυχίας ή αποτυχίας μετά από ενέργειές σας στην ιστοσελίδα μας. Session HTTP Cookie
 

Παρόλο που ενημερώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα τα ανωτέρω, εντούτοις οι παραπάνω πληροφορίες παρέχονται αποκλειστικά και μόνον προς διευκόλυνσή σας ενώ ενδεχομένως να υπάρχουν νέες διαθέσιμες ενημερώσεις, τις οποίες οφείλετε να ελέγχετε και να διασταυρώνετε οι ίδιοι.  Σε κάθε περίπτωση έκαστος χρήστης/μέλος φέρει ο ίδιος την ευθύνη για την επιτυχημένη διαγραφή ή απαγόρευση εγκατάστασης των cookies στον υπολογιστή του  

6. Στατιστικά στοιχεία ιστοσελίδας

6.1 Ενδέχεται να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε για στατιστικούς λόγους ή προκειμένου να  βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας:

  • Πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή σας, τις επισκέψεις σας και τη χρήση της παρούσας Ιστοσελίδας (π.χ. τη διεύθυνση IP σας, τη γεωγραφική σας θέση, το πρόγραμμα περιήγησής σας, τον τρόπο ενημέρωσης για την Ιστοσελίδα, τη διάρκεια της επίσκεψης και τον αριθμό προβολών της σελίδας).
  • Πληροφορίες σχετικά με οποιεσδήποτε συναλλαγές πραγματοποιήσατε με εμάς στην ή σχετικά με την παρούσα Ιστοσελίδα 

6.2 Η Εταιρία συλλέγει και επεξεργάζεται αυτού του είδους τις πληροφορίες, καθώς και αυτές που προκύπτουν από τα cookies που χρησιμοποιούνται στην ιστοσελίδα δυνάμει του άρθρου 5 ανωτέρω, για να βελτιώσει τις υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες της Ιστοσελίδας (τεχνολογικά καθώς και ως προς το user experience) καθώς και για στατιστικούς σκοπούς.

6.3. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με την συλλογή και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και των ως άνω πληροφοριών μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Υποστήριξης Πελατών μας μέσω της ενότητας Ζωντανής Υποστήριξης της ιστοσελίδας μας, τηλεφωνικά στο 2103623427 ή με email στο info@growacademy.eu

7. Φροντίζοντας για την ασφάλεια των δεδομένων σας

7.1. Η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί αυτοματοποιημένα συστήματα για την διεξαγωγή απαραίτητων ελέγχων για την καταπολέμηση περιπτώσεων απάτης και για το λόγο αυτό ενδέχεται στο πλαίσιο δειγματοληπτικών ελέγχων με τεχνικά μέσα να χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές πληροφορίες που μας έχετε παράσχει. Το μέλος συμφωνεί ότι σε περίπτωση ύπαρξης εύλογων στοιχείων και εφόσον το απαιτεί η συγκεκριμένη περίσταση, η Εταιρία θα έχει το δικαίωμα να συλλέξει, επεξεργαστεί και χρησιμοποιήσει εκείνα τα δεδομένα, τα οποία είναι απαραίτητα για την αποκάλυψη κάθε παράνομης ή αντισυμβατικής χρήσης της Ιστοσελίδας μας. Οι πληροφορίες αυτές ενδέχεται να γνωστοποιηθούν σε μια εταιρεία παροχής πληροφοριών πιστοληπτικής ικανότητας ή πρόληψης απάτης, η οποία ενδέχεται να κρατήσει αρχείο με αυτές τις πληροφορίες. Αυτό συμβαίνει μόνο για την επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας (δεν πραγματοποιείται πιστωτικός έλεγχος και δεν επηρεάζεται η πιστοληπτική σας ικανότητα).

7.2. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος γνωστοποίησης των πληροφοριών σας, εάν κάτι τέτοιο μας ζητηθεί από την αστυνομία ή οποιαδήποτε ρυθμιστική ή κυβερνητική αρχή στο πλαίσιο ερευνών σχετικά με δραστηριότητες κατά την επίσκεψη της ιστοσελίδας σε περίπτωση νόμιμης διάταξης, υπηρεσιακής εντολής ή επίσημης προκαταρκτικής εξέτασης. Επίσης η Εταιρία δύναται ελλείψει νόμιμης διάταξης να διαβιβάσει τα προσωπικά σας δεδομένα σε διωκτικές και εποπτικές αρχές για την απαραίτητη προστασία από κινδύνους για την κρατική και δημόσια ασφάλεια καθώς και για τη δίωξη εγκληματικών πράξεων και το μέλος συναινεί ρητά για τέτοιου είδους διαβίβαση. Επιπλέον, δεν μπορούμε να φέρουμε ευθύνη για την πολιτική απορρήτου των χρηματοπιστωτικών οργανισμών με τους οποίους συνεργαζόμαστε, ιδιαίτερα μάλιστα για τους όρους χρήσης τους αναφορικά με την εκτέλεση διάφορων συναλλαγών.

7.3. Πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και των δραστηριοτήτων τόσο που συλλέγουμε εμείς κατά τα προβλεπόμενα στην Παρούσα Πολιτική όσο και κατά τη χρήση της ιστοσελίδας, Ωστόσο επισημαίνεται ότι ιδίως η μετάδοση πληροφοριών μέσω του διαδικτύου δεν είναι απόλυτα ασφαλής. Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων που μεταδίδονται στην ιστοσελίδα μας (οποιαδήποτε μετάδοση γίνεται με δική σας ευθύνη). Από τη στιγμή που λαμβάνουμε τις πληροφορίες σας, χρησιμοποιούμε αυστηρές διαδικασίες και χαρακτηριστικά ασφαλείας στην προσπάθειά μας να αποτρέψουμε μη εξουσιοδοτημένη χρήση.

7.4. Για να προστατεύσει τα δεδομένα σας, η Εταιρία χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (SecureSocketsLayer). Κάθε φορά που πληκτρολογείτε πληροφορίες σε μια ιστοσελίδα που έχετε επισκεφθεί, η Geotrust εμφανίζει το σήμα με το πράσινο λουκέτο στην επάνω αριστερή γωνία του προγράμματος περιήγησής σας, ακριβώς πριν τη διεύθυνση της ιστοσελίδας, διασφαλίζοντας την προστασία της συναλλαγής και των δεδομένων σας. Εάν κάνετε κλικ στο ανωτέρω λουκέτο, μπορείτε να δείτε πληροφορίες για το πιστοποιητικό SSL της Εταιρίας. Η Geotrust είναι από τους πιο αξιόπιστους παρόχους στον κόσμο όσον αφορά στην ασφάλεια των συναλλαγών στο διαδίκτυο. 

Η προστασία της ανωτέρω τεχνολογίας εξασφαλίζει ότι οποιαδήποτε δεδομένα εισάγετε στην Ιστοσελίδα μας μεταδίδονται κρυπτογραφημένα. Ακολουθεί μια διαδικασία ταυτοποίησης του μηνύματος και του διακομιστή. Οι λύσεις της Geotrust για την ασφάλεια των ιστοσελίδων περιλαμβάνουν κορυφαίες λύσεις SSL, διαχείρισης πιστοποιητικών, αξιολόγησης ευπάθειας και σάρωσης κακόβουλου λογισμικού. Έτσι, οι πελάτες μας μπορούν να μείνουν ήσυχοι, ήδη από την αναζήτηση, ότι η περιήγηση στην Ιστοσελίδα μας και η αγορά προϊόντων από αυτή προστατεύονται. 

7.5.Τα στοιχεία πιστωτικών καρτών που μεταδίδονται από την Ιστοσελίδα μας σε εταιρείες εκκαθάρισης πιστωτικών καρτών διέπονται από τους κανόνες που έχει θέσει το Συμβούλιο Προτύπων Ασφαλείας του Κλάδου Καρτών Πληρωμών (PCI DSS). Αποστολή του εν λόγω Συμβουλίου είναι «η ενίσχυση της ασφάλειας των στοιχείων λογαριασμών πληρωμής, προωθώντας την γνώση και την εκπαίδευση στα Πρότυπα Ασφαλείας PCI».Το Συμβούλιο ιδρύθηκε από τις AmericanExpress, DiscoverFinancialServices, JCBInternational, MasterCardWorldwideκαιVisaInc.. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συμβούλιο Προτύπων Ασφαλείας του Κλάδου Καρτών Πληρωμών, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του, www.pcisecuritystandards.org.

8. Δεν τηρούμε σε καμία περίπτωση αρχείο με τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

8.1. Σύμφωνα με τα ανωτέρω, η Ιστοσελίδα μας δεν αποθηκεύει οποιαδήποτε στοιχεία πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας πληκτρολογείτε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, ούτε ηχογραφούνται σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας. Πριν την έγκριση οποιασδήποτε συναλλαγής, συνδέεστε απευθείας με υπερσύνδεσμο με άλλη ιστοσελίδα που χρησιμοποιεί μια διαδικτυακή τεχνολογία εκκαθάρισης πιστωτικών καρτών υπό την ευθύνη των συνεργαζόμενων Τραπεζών (Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank). Αυτό σημαίνει ότι η Ιστοσελίδα μας δεν χρησιμοποιεί, για κανένα λόγο, οποιαδήποτε στοιχεία πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας έχετε πληκτρολογήσει, καθώς αυτά δεν είναι ορατά σε αυτή.

8.2. Επισημαίνεται ότι δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων, πληροφοριών, κ.λπ. που λαμβάνουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Κατά συνέπεια, ΔΕΝ πρέπει να μας στέλνετε πληροφορίες και στοιχεία πληρωμής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).  Σε περίπτωση πάντως που επιλέξετε να μας γνωστοποιήσετε στοιχεία σας όπως ενδεικτικά λόγω τηλεφωνικής παραγγελίας, μας παρέχετε τη ρητή συγκατάθεσή σας προς χρήση αυτών αποκλειστικά και μόνον για την αποπληρωμή της παραγγελίας σας, ενώ η εταιρεία μας δεν αποθηκεύει καθόλου τα στοιχεία αυτά.

8.3. Όταν επιλέγετε να πληρώσετε με PayPal, η πληρωμή σας υπόκειται στους Όρους και τις Προϋποθέσεις της PayPal, και για τα ζητήματα των προσωπικών δεδομένων που συλλέγει η εταιρεία αυτή δυνάμει της σχετικής σύμβασης που έχετε αποδεχτεί κατά την εγγραφή σας στη συγκεκριμένη υπηρεσία.

8.4. Όταν επιλέγετε να πληρώσετε μεσω Braintree, η πληρωμή σας υπόκειται στους Όρους και τις Προϋποθέσεις της Braintree, και για τα ζητήματα των προσωπικών δεδομένων που συλλέγει η εταιρεία αυτή δυνάμει της σχετικής σύμβασης που έχετε αποδεχτεί κατά την εγγραφή σας στη συγκεκριμένη υπηρεσία.

8.5. Όταν επιλέγετε να πληρώσετε μεσω Coin Gate, η πληρωμή σας υπόκειται στους Όρους και τις Προϋποθέσεις της Coin Gate, και για τα ζητήματα των προσωπικών δεδομένων που συλλέγει η εταιρεία αυτή δυνάμει της σχετικής σύμβασης που έχετε αποδεχτεί κατά την εγγραφή σας στη συγκεκριμένη υπηρεσία.

9. Γνωστοποίηση των πληροφοριών σας

Ενδέχεται επίσης να γνωστοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτα μέρη:

  • Σε περίπτωση που η Εταιρία πωλήσει ή αγοράσει οποιαδήποτε επιχείρηση ή στοιχεία ενεργητικού.
  • Εάν ένα τρίτο μέρος αγοράσει την Εταιρία ή ουσιαστικά όλα τα στοιχεία του ενεργητικού της, περίπτωση κατά την οποία τα προσωπικά δεδομένα που διαθέτουμε για τους πελάτες μας ενδέχεται να συμπεριλαμβάνονται στα μεταβιβαζόμενα στοιχεία ενεργητικού. Στην περίπτωση αυτή η μεταβίβαση των προσωπικών δεδομένων θα πραγματοποιηθεί υπό τις νόμιμες προϋποθέσεις του ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου καθώς και του εσωτερικού δικαίου της χώρας όπου είναι εγκατεστημένο το τρίτο μέρος.
  • Εάν είμαστε υποχρεωμένοι να γνωστοποιήσουμε ή κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να συμμορφωθούμε με οποιεσδήποτε νομικές απαιτήσεις ή για να θέσουμε σε ισχύ ή εφαρμόσουμε τους Όρους Χρήσης μας ή για να προστατεύσουμε τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την ασφάλεια της Εταιρίας, των πελατών μας ή άλλων. Για παράδειγμα, ενδέχεται να ανταλλάξουμε πληροφορίες με άλλες εταιρείες και οργανισμούς για λόγους προστασίας από απάτη και μείωσης πιστωτικού κινδύνου.

10. Ιστοσελίδες τρίτων μερών

Μπορεί να βρείτε στην Ιστοσελίδα μας συνδέσμους προς και από τις Ιστοσελίδες των δικτύων συνεργατών μας, διαφημιστών και άλλων τρίτων μερών. Αυτές οι Ιστοσελίδες έχουν τις δικές τους πολιτικές απορρήτου και δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη για αυτές, ούτε εγγυόμαστε την ορθή ή νόμιμη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από αυτές. Συνεπώς, εάν επισκεφθείτε ένα σύνδεσμο σε οποιαδήποτε από αυτές τις Ιστοσελίδες, συνιστούμε ιδιαίτερα να διαβάσετε αυτές τις πολιτικές πριν εισαγάγετε οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα σε αυτές τις Ιστοσελίδες.

11. Έλεγχος των στοιχείων σας

11.1. Εάν επιθυμείτε να έχετε πρόσβαση ή/και ενημέρωση σχετικά με τα στοιχεία σας που έχετε υποβάλει στην Εταιρία, μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το Τμήμα Υποστήριξης Πελατών μας μέσω της ενότητας Ζωντανής Υποστήριξης της ιστοσελίδας μας ή μεσω email στο info@growacademy.eu. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να ασκήσετε και το δικαίωμα αντίρρησής σας.

11.2. Στο πλαίσιο των διαδικασιών ασφαλείας που ακολουθούμε, ενδέχεται να ζητήσουμε στοιχεία ταυτότητας χρήστη όπως αυτά έχουν δηλωθεί στην ιστοσελίδα μας πριν σας παράσχουμε οποιαδήποτε πληροφορία, προς επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας και προς διασφάλισή σας. Πρέπει να φροντίσετε για την ασφάλεια των πληροφοριών σας, καθώς θα φέρετε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια πραγματοποιήσουμε ανταποκρινόμενοι σε αίτημα κάποιου ατόμου που χρησιμοποιεί τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και τον κωδικό πρόσβασής σας. Συνιστούμε ιδιαίτερα να μην επιτρέψετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας να αποθηκεύσει τον κωδικό πρόσβασής σας, καθώς αυτό θα έδινε σε άλλα άτομα που χρησιμοποιούν τον υπολογιστή σας δυνατότητα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα.

12. Λήξη συμμετοχής ως μέλους

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε από μέλος από την Ιστοσελίδα μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Υποστήριξης Πελατών μας μέσω της ενότητας Ζωντανής Υποστήριξης της ιστοσελίδας μας ή μέσω email στο info@growacademy.eu, ή με δική σας ενέργεια μέσω της ενότητας «Ο Λογαριασμός μου -> Πίνακας Λογαριασμού -> Διαγραφή Λογαριασμού και Προσωπικών Δεδομένων» Εφόσον διαγραφείτε από μέλος μας, θα διαγράφουμε και τα όποια προσωπικά δεδομένα μας έχετε παραχωρήσει μέχρι τη διαγραφή σας ως μέλος της Εταιρίας. Κατ’ εξαίρεση συναινείτε στην αποθήκευση και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και μετά τη λήξη της συμμετοχής σας στην Εταιρία για τη διαμόρφωση των στατιστικών στοιχείων της Ιστοσελίδας μας (αφού πρώτα έχουν καταστεί ανώνυμα) καθώς και σε περίπτωση εκκρεμούς παραγγελίας ή οικονομικής ή άλλης εκκρεμότητας μεταξύ της εταιρίας μας και εσάς και μέχρι την πλήρη και ολοσχερή τακτοποίησή/ικανοποίησή της.

13. Επικοινωνήστε μαζί μας

13.1 Η “CROPSCIENCE ΙΚΕ’’ (βλέπε ταχυδρομική διεύθυνση παρακάτω) είναι η υπεύθυνη επεξεργασίας των δεδομένων σας στο πλαίσιο του Νόμου 2472/1997 για την Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και του Κανονισμού ΕΕ 2016/679 (στο εξής αναφερόμενων ως «ο Νόμος») η οποία διεξάγεται δυνάμει της παρούσας Πολιτικής.

13.2. Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στις πληροφορίες που διατηρεί η Εταιρία σχετικά με εσάς και μπορείτε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα σύμφωνα με το Νόμο.

13.3. Είναι πάντα χαρά μας να επικοινωνούμε με τους πελάτες μας και τυχόν παράπονα είναι πάντα ευπρόσδεκτα. Εκτιμούμε πάντα το χρόνο που αφιερώνετε για να μας παράσχετε πληροφορίες ανατροφοδότησης οι οποίες μας βοηθούν να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας είναι απολύτως ικανοποιημένοι, καθώς επιθυμούμε να επισκεφθείτε ξανά την Ιστοσελίδα μας και επίσης να μας συστήσετε στην οικογένεια και τους φίλους σας. Για τυχόν απορίες ή σχόλια σχετικά με τα παραπάνω, ή εάν θέλετε να σταματήσουμε την επεξεργασία των πληροφοριών σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με ένα μέλος του Τμήματος Υποστήριξης Πελατών της Εταιρίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), δια τηλεφώνου ή ακόμα και με γραπτή επιστολή, θα είναι χαρά μας να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχετε. Λάβετε υπόψη ότι όλες οι τηλεφωνικές κλήσεις ενδέχεται να καταγράφονται για εκπαιδευτικούς λόγους, για λόγους ασφαλείας ή για τον έλεγχο της υπηρεσίας. Τέλος, τηρείται αρχείο με όλα τα σταλθέντα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) για λόγους παρακολούθησης αιτημάτων και για στατιστικούς λόγους. 

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Υποστήριξης Πελατών μας μέσω της ενότητας Ζωντανής Υποστήριξης της ιστοσελίδας μας, ή μέσω email στο info@growacademy.eu ή τηλεφωνικά στο +302103623427.

Μπορείτε ακόμα να μας στείλετε γραπτή επιστολή στη διεύθυνση:  

“CROPSCIENCE ΙΚΕ’’

Μαυρομιχάλη αρ. 11, Αθήνα

Τ.Κ. 10679